You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΦΤΑΣΕ!

ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΦΤΑΣΕ!

Ένα όνειρο πολλών ετών για τον Κορυδαλλό και τη Νίκαια σήμερα γίνεται πραγματικότητα. Από το απόγευμα το ΜΕΤΡΟ θα ενώνει τις δύο πόλεις με την Αθήνα και μετά από δύο χρόνια και με τον Πειραιά.
“Η λειτουργία του ΜΕΤΡΟ είναι το μεγάλο Big Bang που στην επόμενη χρονιά θα έχει αναμορφώσει ριζικά το ιστορικό κέντρο της πόλης” δήλωσε ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης.

Το Δημοτικό Συμβούλιο πριν δύο χρόνια ομόφωνα ζήτησε από την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ο σταθμός να έχει αναφορά στην Προσφυγιά και την Αντίσταση. Το αίτημα έγινε εν μέρει δεκτό και αποφασίστηκε να υπάρχει στο σταθμό αντίγραφο του τρίπτυχου του Τάσσου «Επιτάφιος».
Το έργο λοιπόν αυτό θα κοσμεί σε λίγες μέρες τον σταθμό του μετρό.

Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Νίκος Χουρσαλάς τονίζει ότι ύστερα από αναμονή αλλά και υπομονή πολλών ετών ανοίγει στις 7 Ιουλίου τις πύλες του ο σταθμός του Μετρό στην Πλατεία Ελευθερίας.
“Ένα σημαντικό έργο για την ποιότητα της ζωής μας, διαμορφώνει μια νέα πραγματικότητα για την πόλη μας.
Οι κάτοικοι του Κορυδαλλού αποκτούν απευθείας πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας, το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και όλους τους κεντρικούς συγκοινωνιακούς κόμβους. Παράλληλα, αποτελεί ευκαιρία και συνάμα πρόκληση για όλους μας να αναδείξουμε το Μετρό σε μοχλό ανάπτυξης. Από την πλευρά μας, με συντονισμένες δράσεις και ενέργειες, επιδιώκουμε τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων, την αύξηση της επισκεψιμότητας του εμπορικού κέντρου, τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων”.

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı