You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Το «μανιάτικο» του Μιχαλολιάκου και το ασυμβίβαστο του Βοϊδονικόλα

Το «μανιάτικο» του Μιχαλολιάκου και το ασυμβίβαστο του Βοϊδονικόλα

Το «μανιάτικο» του Μιχαλολιάκου και το ασυμβίβαστο του Βοϊδονικόλα

Οπως όλα δείχνουν, «απασφαλίζει» στις 21 του Γενάρη. Εκτός κι αν κάτι τον φρενάρει την τελευταία στιγμή. Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος θα ανακοινώσει, εκτός απροόπτου, την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Πειραιά, όχι γιατί εκτιμά πως έχει πολλές πιθανότητες να εκλεγεί, δεδομένου ότι το κόμμα που υπηρέτησε, η ΝΔ, έχει ανακοινώσει ήδη τη στήριξή της στον Νίκο Βλαχάκο. Ο στόχος του τέως δημάρχου δεν είναι άλλος από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος τού στέρησε την επανεκλογή το 2014 που εθεωρείτο σχεδόν βέβαιη πριν την κάθοδο του συνδυσμού «Πειραιάς Νικητής» στην εκλογική μάχη. Ο τέως δήμαρχος θεωρεί ότι η απλή αναλογική αποτελεί μεγάλο πονοκέφαλο για την παράταξη Μώραλη αλλά για τον ίδιο, μια καλή ευκαιρία για να στερήσει από τον νυν δήμαρχο τον «τίτλο».

Στο στρατόπεδο του νυν δημάρχου, πάντως, απεύχονται κάθοδο Μιχαλολιάκου καθώς γνωρίζουν ότι η κούρσα δε θα είναι απλώς μετ΄εμποδίων. Δεν έλλειψαν μάλιστα, και οι έγγραφες παραινέσεις από ΜΜΕ που ανήκουν στο αφεντικό του Ολυμπιακού, προς τον βουλευτή της ΝΔ και γαμπρό του Βασίλη Μιχαλολιάκου, Κώστα Κατσαφάδο, προκειμένου να τιθασεύσει τον «αντάρτη» πεθερό προκειμένου να πειθαρχήσει στην κομματική γραμμή για ψήφο στον Νίκο Βλαχάκο.

Γαλάζια στελέχη εναντίον του προέδρου της ΝΟΔΕ Α’ Πειραιά

Την ίδια ώρα, γαλάζια στελέχη στρέφονται κατά του προέδρου της ΝΟΔΕ Α΄ Πειραιά Γιάννη Βοϊδονικόλα.  Κάνουν λόγο για ασυμβίβαστο μεταξύ της ιδιότητάς του ως προέδρου της ΝΟΔΕ και της υποηφιότητάς του με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη, βασικό αντίπαλο του επίσημου υποψηφίου της ΝΔ, Νίκου Βλαχάκου.

Ο Γιάννης Βοϊδονικόλας αρκετά νωρίς επέλεξε στρατόπεδο σπεύδοντας να ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» πριν η Πειραιώς κάνει γνωστή την απόφασή της για το πρόσωπο που θα στηρίξει. Οι λόγοι ευνόητοι. Για να προλάβει τις εξελίξεις και να μην προκύψει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας, έθεσε εαυτόν στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την επανεκλογή του εκλεκτού του Βαγγέλη Μαρινάκη. Κάποιοι λοιπόν, ζητούν την παραίτηση του Γιάννη Βοϊδονικόλα από τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ λέγοντας ότι είναι πρωτίστως ηθικό το ζήτημα που ανακύπτει.

«Μπορεί να είναι υποψήφιος με όποιον επιθυμεί. Δεν μπορεί, όμως, να φέρει τον τίτλο του προέδρου της ΝΟΔΕ Α’ Πειραιά, όταν το κόμμα στηρίζει την υποψηφιότητα του Νίκου Βλαχάκου» λένε τα γαλάζια στελέχη που βρίσκονται στο πλευρό του Πειραιώτη γιατρού, αδελφού του ήρωα των Ιμίων, Παναγιώτη Βλαχάκου.

 

Δημοσιεύτηκε στο χθεσινό φύλλο Εν Πειραιεί στην Ελεύθερη Ωρα

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı