You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Το “Κανάλι 1” δεν είναι… αίθουσα τοκετού

Το “Κανάλι 1” δεν είναι… αίθουσα τοκετού

Το “Κανάλι 1” δεν είναι… αίθουσα τοκετού

Αλλο ένα πείραμα στο Κανάλι 1… δε βλάπτει. Ετσι, φαίνεται πως σκέφτηκε ο πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ, γνωστός γυναικολόγος Αλέξανδρος Τζεφεράκος ο οποίος για να δώσει το δικό του στίγμα, σκέφτηκε να πειραματιστεί με το πρόγραμμα του δημοτικού ραδιοφώνου που χρυσοπληρώνουν χρόνια τώρα, τσάμπα και βερεσέ, οι Πειραιώτες.
Η ελάχιστη ακροαματικότητα – “επίτευγμα” των άσχετων χειρισμών που συνεχίζουν να κάνουν σαν μαθητευόμενοι μάγοι οι διοικούντες του, δυστυχώς, μηδενίστηκε, σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις οι οποίες κοστίζουν μηνιαίως 1.200 ευρώ(!) για να δείχνει τη γύμνια του. Ενα ποσό το οποίο δεν προέρχεται από τα έσοδα του δημοτικού ραδιοφώνου – και πώς άλλωστε αφού δεν έχει ακροαματικότητα – αλλά από τις συνεχείς επιχορηγήσεις του Δήμου.
Ο πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ θεωρώντας ότι το ραδιόφωνο πρέπει να έχει αμιγώς ελληνικό πρόγραμμα προκειμένου να έχει ταυτότητα, “έκοψε” όλο το ξένο ρεπερτόριο και τους μουσικούς παραγωγούς που το στήριζαν εδώ και χρόνια. Η προσπάθειά του να ανεβάσει κάπως την ακροαματικότητα έπεσε στο κενό και αντιθέτως, έτρεψε σε φυγή τους ελάχιστους ακροατές του.
Το ραδιόφωνο δεν είναι αίθουσα τοκετού. Ο κος Τζεφεράκος μπορεί να είναι γυναικολόγος – μαιευτήρας αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα ήτο και αποτελεσματικός στη διαχείριση των θεμάτων του ραδιοφώνου και στην τελική διαμόρφωση του προγράμματός του. Η ψευδαίσθηση περί πολυπραγμοσύνης όταν μάλιστα υπάρχει η …πολυτέλεια να πληρώνουν άλλοι.. πειραματισμούς “στου Κασίδη το κεφάλι”, έχει δυσάρεστα αποτελέσματα για ένα ραδιόφωνο που δε λέει να ορθοποδήσει παρόλο που διαθέτει ικανό και πολύπειρο έμψυχο υλικό.
Η επιλογή του Δημάρχου ως προς την επιλογή Τζεφεράκου δεν κρίνεται απλώς, ατυχής, αλλά μάλλον, καταστροφική για το πολύπαθο δημοτικό ραδιόφωνο. Αν το δημοτικό ραδιόφωνο ήταν ιδιωτική επιχείρηση και ο Δήμαρχος ήταν ιδιοκτήτης της σίγουρα, θα σκεφτόταν και θα έπραττε αλλιώς. Εν ολίγοις, θα προστάτευε την τσέπη του και δε θα κατασπαταλούσε τα χρήματά του. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση… άλλος πληρώνει. Κι αυτός ο άλλος, είναι ο πειραϊκός λαός.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı