You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ βραβεύει τον Μητροπολίτη Πειραιώς

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ βραβεύει τον Μητροπολίτη Πειραιώς

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ βραβεύει τον Μητροπολίτη Πειραιώς

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ βραβεύει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας για το πολυσήμαντο κοινωνικό του έργο, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση για την κοινωνική προσφορά και τον εθελοντισμό, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εγκαινίων της Έκθεσης Ζωγραφικής του Toμέα Παιδαγωγικών & Εργοθεραπείας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, το Σάββατο 3 Μαρτίου και ώρα 18.00.

Στα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής με θέμα «Αλμυρές Σκιές», το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας θα απονείμει τιμητικό βραβείο και στην κα Ελισσάβετ Φωτεινέλλη-Κρητικού, για το σπουδαίο κοινωνικό και εθελοντικό της έργο.

Η κα Κριτικού, σύζυγος του εφοπλιστή Ιωάννη Κριτικού, μεγάλου ευεργέτη και συνιδρυτή του Γηροκομείου Πειραιώς, ανέλαβε την σκυτάλη το 2001 που «έφυγε» ο σύζυγός της μετά από πολύμηνη ασθένεια και, ακολουθώντας το όραμά του, συνέχισε και ολοκλήρωσε την ανακατασκευή και τον εξοπλισμό της Παλαιάς Πτέρυγας του Γηροκομείου Πειραιώς. Εγκαινίασε έτσι μια νέα λαμπρή περίοδο για το Ίδρυμα, προς όφελος ιδίως των απόρων γερόντωνπου βρίσκουν εκεί καταφύγιο και φροντίδα, ενώ η ίδια παραμένει συμπαραστάτης του Γηροκομείου μέχρι και σήμερα.

Η ξεχωριστή αυτή εκδήλωση του ΙΕΚ ΑΛΦΑσημαίνει την έναρξη του EDUCATIONFESTIVAL 2018,του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη, το οποίο «κλείνει» φέτος τα 10 του χρόνια, συνεχίζοντας το ταξίδι της δωρεάν εκπαίδευσης, με άξονα το τρίπτυχο «BELIEVERUSTSUCCESS» των εκπαιδευτικών φορέων ΙΕΚ ΑΛΦΑ και MEDITERRANEANCOLLEGE.

Για δηλώσεις συμμετοχής στην εκδήλωση «Αλμυρές Σκιές» και στα 140 δωρεάν σεμινάρια του EDUCATIONFESTIVAL 2018, απόκτησε το VIPPASS εδώ!

 

10 ΧΡΟΝΙΑ ΕDUCATIONFESTIVAL.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı