You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » “Το θράσος και η αναίδεια περισσεύουν”

“Το θράσος και η αναίδεια περισσεύουν”

“Το θράσος και η αναίδεια περισσεύουν”

Απάντηση Δρίτσα στην κοινή δήλωση Όλγας Κεφαλογιάννη – Σίμου Κεδίκογλου

Απάντηση στην κοινή δήλωση των Βουλευτών της ΝΔ Όλγας Κεφαλογιάννη και Σίμου Κεδίκογλου περί κομματικών εκκαθαρίσεων στο Λιμενικό Σώμα με αφορμή τις κρίσεις του ΚΥΣΕΑ και την επιλογή του νέου Αρχηγού Υποναύαρχου Σταμάτιου Ράπτη, έδωσε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θοδωρής Δρίτσας, κάνοντας λόγο για θράσος και αναίδεια. Ο κος Δρίτσας τόνισε ότι «κανείς δεν έχει δικαίωμα να προσβάλλει την αξιοπρέπεια των στελεχών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και να τους αποδίδει κομματικές ταυτότητες. Το θράσος και η αναίδεια περισσεύουν. Η απόφαση του ΚΥΣΕΑ, ελήφθη με κύριο κριτήριο την επιτάχυνση της υπηρεσιακής εξέλιξης όλων των στελεχών του Σώματος, την ενθάρρυνση της ευγενούς υπηρεσιακής άμιλλας και ταυτόχρονα, τη διασφάλιση της συνέχειας και της ανάδειξης νέων επιτελικών στελεχών. Το Σώμα έχει στέρεες και συνεκτικές δομές, τις οποίες, οι αλλαγές αυτές, θα ενισχύσουν περισσότερο.

 

Η δήλωση Κεφαλογιάννη-Κεδίκογλου

 

«Έχει η Ελλάδα την πολυτέλεια κομματικών εκκαθαρίσεων;» ήταν το ερώτημα το οποίο απηύθυναν νωρίτερα η Συντονίστρια Παραγωγής και Εμπορίου της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Α’ Αθηνών, Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Υπεύθυνος του τομέα Ναυτιλίας και Αιγαίου, Βουλευτής Ευβοίας, Σίμος Κεδίκογλου. Ειδικότερα, η δήλωσή τους έχει ως εξής:

“Τα κομματικά κριτήρια στις κρίσεις του Λιμενικού Σώματος είναι τόσο προφανή, που δεν αξίζουν σχολιασμό. Η εξοργιστική απορία όμως, αφορά τη χρονική συγκυρία των κομματικών εκκαθαρίσεων. Με το προσφυγικό να παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις και την κυβέρνηση να αναγνωρίζει την ανικανότητά της, αποδεχόμενη ακόμα και την εμπλοκή του ΝΑΤΟ, έχει η Ελλάδα την πολυτέλεια να χάνει μαζικά ανώτατους αξιωματικούς με επιχειρησιακή εμπειρία και επάρκεια;»

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı