You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » “Το Δημαρχείο Κερατσινίου εκλογικό κέντρο του Δημάρχου”

“Το Δημαρχείο Κερατσινίου εκλογικό κέντρο του Δημάρχου”

“Το Δημαρχείο Κερατσινίου εκλογικό κέντρο του Δημάρχου”
Καταγγελία του υποψηφίου Δημάρχου Φίλιππου Καμπούρη

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Φίλιππος Καμπούρης και η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «Μαζί Μπορούμε» καταγγέλλουν τον δήμαρχο Χρήστο Βρεττάκο ότι τρεις μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές μετέτρεψε το δημαρχείο σε εκλογικό κέντρο και μοιράζει προεκλογικά φυλλάδια στους κατοίκους, τους συλλόγους και τους φορείς της πόλης.
Ο χρήστης Καμπούρης Φίλιππος – Μαζί Μπορούμε πρόσθεσε ένα νέο βίντεο: «Ο δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος μετέτρεψε το δημαρχείο σε εκλογικό κέντρο» από 4 Μαρτίου στις 11:07 μ.μ. στο Χρονολόγιό του.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Φίλιππος Καμπούρης και η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «Μαζί Μπορούμε» καταγγέλλουν τον δήμαρχο Χρήστο Βρεττάκο ότι τρεις μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές μετέτρεψε το δημαρχείο σε εκλογικό κέντρο και μοιράζει προεκλογικά φυλλάδια στους κατοίκους, τους συλλόγους και τους φορείς της πόλης. Όπως φαίνεται και στο βίντεο – ντοκουμέντο πάνω στα γραφεία του δημαρχείου υπάρχουν προεκλογικά φυλλάδια με το συνδυασμό του Χρήστου Βρεττάκου «Άλλος Δρόμος». Και μάλιστα το προεκλογικό υλικό μόνο τυχαία δε βρέθηκε στην είσοδο του δημαρχείου, αφού τη συγκεκριμένη μέρα (σ.σ. Δευτέρα 4/03) ο Χρήστος Βρεττάκος είχε απευθύνει κάλεσμα σε συλλόγους και φορείς του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας για συζήτηση για τα ακίνητα που ανήκουν στην Πόλη μας και τα οποία εκχώρησε στο Υπεραταμείο. Ο υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Φίλιππος Καμπούρης δήλωσε τα εξής: «Καταγγέλλουμε τις συγκρουσιακές και ανάρμοστες πρακτικές του απερχόμενου δημάρχου Χρήστου Βρεττάκου ο οποίος δε δίστασε να μετατρέψει το δημαρχείο, που επισκέπτονται καθημερινά εκατοντάδες κόσμου για να επιλύσουν τα προβλήματά τους, σε εκλογικό κέντρο όπου μοιράζει προεκλογικά φυλλάδια που φέρουν την υπογραφή του συνδυασμού του. Αντιλαμβανόμαστε, προφανώς, ότι ο κύριος Βρεττάκος πιέζεται από την οργή των πολιτών, όμως κύριε απερχόμενε δήμαρχε το δημαρχείο δεν είναι μαγαζάκι κανενός».
Καμπούρης Φίλιππος – Μαζί Μπορούμε
Όπως φαίνεται και στο βίντεο – ντοκουμέντο πάνω στα γραφεία του δημαρχείου υπάρχουν προεκλογικά φυλλάδια με το συνδυασμό του Χρήστου Βρεττάκου «Άλλος Δρόμος». Και μάλιστα το προεκλογικό υλικό μόνο τυχαία δε βρέθηκε στην είσοδο του δημαρχείου, αφού τη συγκεκριμένη μέρα (σ.σ. Δευτέρα 4/03) ο Χρήστος Βρεττάκος είχε απευθύνει κάλεσμα σε συλλόγους και φορείς του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας για συζήτηση για τα ακίνητα που ανήκουν στην Πόλη μας και τα οποία εκχώρησε στο Υπεραταμείο.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Φίλιππος Καμπούρης δήλωσε τα εξής: «Καταγγέλλουμε τις συγκρουσιακές και ανάρμοστες πρακτικές του απερχόμενου δημάρχου Χρήστου Βρεττάκου ο οποίος δε δίστασε να μετατρέψει το δημαρχείο, που επισκέπτονται καθημερινά εκατοντάδες κόσμου για να επιλύσουν τα προβλήματά τους, σε εκλογικό κέντρο όπου μοιράζει προεκλογικά φυλλάδια που φέρουν την υπογραφή του συνδυασμού του. Αντιλαμβανόμαστε, προφανώς, ότι ο κύριος Βρεττάκος πιέζεται από την οργή των πολιτών, όμως κύριε απερχόμενε δήμαρχε το δημαρχείο δεν είναι μαγαζάκι κανενός».

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı