You Are Here: Home » ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ » Τους χαλάνε τη «σούπα»

Τους χαλάνε τη «σούπα»

Τους χαλάνε τη «σούπα»

Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της χθεσινής συνεδρίασης της Βουλής ήταν αναμφισβήτητα δύο. Οι υπάλληλοι της Βουλής, που λίγο έλλειψε να τα κάνουν λαμπόγυαλο στον Ναό της Δημοκρατίας για να παραμείνουν στην ελίτ των εργαζομένων του δημοσίου, και η Χρυσή Αυγή που τα ’βγαλε όλα στη φόρα!

Οι βουλευτές του εθνικιστικού κόμματος έδωσαν στυγνά τους συναδέλφους τους αποκαλύπτοντας ότι μηνιαίως λαμβάνουν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 8.000 ευρώ και άνω – το επιβεβαίωσε και η Φωτεινή Πιπιλή και την τιμά – την ώρα που με ελαφρά τη καρδίαν, δίνουν την ψήφο τους για μισθούς και συντάξεις πείνας και ολοένα πιο υποβαθμισμένες παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας προς τους Ελληνες ασφαλισμένους. (Το σινάφι ναν καλά).

Μέχρι σήμερα, οι βουλευτές μας, παρά τις όποιες ιδεολογικές τους διαφορές, παρέμεναν αλληλέγγυοι – του μεν κόμματος προς το άλλο – προκειμένου να προστατέψουν προνόμια και κεκτημένα. Όμως, φαίνεται πως στο εξής, οι παροικούντες τα ορεινά των δεξιών εδράνων, θα τους χαλάνε πολύ συχνά τη «σούπα». Ας μην αναζητούν, λοιπόν, αλλού τα… αίτια της ανόδου των ποσοστών του Λαϊκού Συνδέσμου στις δημοσκοπήσεις.

 

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı