You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Τους «πούλησε» για μια θέση στο ευρωψηφοδέλτιο

Τους «πούλησε» για μια θέση στο ευρωψηφοδέλτιο

Τους «πούλησε» για μια θέση στο ευρωψηφοδέλτιο

Πικρία αλλά και θυμό έχει προκαλέσει η απόφαση του Βασίλη Μιχαλολιάκου να ανταλλάξει την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές με μια θέση στο γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο.

Στελέχη του συνδυασμού του που τον ακολούθησαν πιστά στηρίζοντας τις επιλογές του, εμφανίζονται έντονα δυσαρεστημένα καθώς την τελευταία στιγμή και ενώ είχαν ταχθεί στο πλευρό του Βασίλη Μιχαλολιάκου να διεκδικήσει εκ νέου τον δημαρχιακό θώκο, εκείνος «υπέκυψε» στην πίεση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο αρχηγός της ΝΔ που επέλεξε τον Νίκο Βλαχάκο για τον Δήμο Πειραιά, αντιπρότεινε στον τέως δήμαρχο να τον συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο προκειμένου να μη σταθεί εμπόδιο στη γαλάζια υποψηφιότητα. Προφανώς δεν ήθελε και πολλά ο κος Μιχαλολιάκος. Απέσυρε άρον-άρον το ενδιαφέρον του πριν καλά – καλά ανακοινώσει την κάθοδό του στους Πειραιώτες αφήνοντας όμως, επί ξύλου κρεμάμενα τα στελέχη της δημοτικής παράταξης «Μας ενώνει ο Πειραιάς». Κάποιοι είχαν «αυτομολήσει» εγκαίρως αλλά κάποια πιστά στελέχη όχι μόνο ένιωσαν προδομένα αλλά εκτέθηκαν και στους δημότες που τους εμπιστεύτηκαν.

Ο ίδιος προκειμένου να τους χρυσώσει το χάπι, εκφράζει μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook την… «κατανόησή» του στους αγνούς, όπως λέει, αγωνιστές της παράταξής του που νιώθουν πικρία.

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı