You Are Here: Home » ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ » Τους έβγαλε νοκ άουτ

Τους έβγαλε νοκ άουτ

Τους έβγαλε νοκ άουτ

Πολύ καλά διαβασμένος ήταν ο Δήμαρχος Γιάννης Τσαβαρής για το θέμα του λατομείου της Τούρλας κι όσο και αν προσπάθησαν οι της μειοψηφίας να του κάνουν στενό μαρκάρισμα με τα ερωτήματά τους δεν τα κατάφεραν. Ο Δήμαρχος είχε απαντήσεις για όλα ακόμα και για αυτά που είχαν έναν υψηλό βαθμό δυσκολίας.

 

Ηγετική εμφάνιση

Σε βαρύ πυροβολικό έχει εξελιχθεί η κυρία Ισιδώρα Νάννου στο Δημοτικό Συμβούλιο Σαλαμίνας επισκιάζοντας με τις παρεμβάσεις της την παρουσία του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και τέως δημάρχου Σπύρου Σοφρά τον οποίο θα περίμενα αποδοτικότερο.

Οπως διαπιστώνω, επρόκειτο τελικώς περί προεκλογικής λάσπης όσα ισχυρίζονταν κάποιοι για να την πλήξουν παρουσιάζοντάς την ως άβουλο ον, δήθεν πιόνι του συζύγου της. Αυτή η λασπολογία φαίνεται ότι της κόστισε το πέρασμά της στον β’γύρο.

 

Την τιμά η στάση της

Τα σύκα – σύκα και τη σκάφη – σκάφη είπε η κα Γεωργία Γκαβογιάννη. Αν και τη θεωρούσα μονότονα αντιδραστική επειδή ήταν σταθερά αντίθετη στις θέσεις που εξέφραζε σε ότι εισηγείτο η δημοτική αρχή του Μάριου Τραυλού, στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμπελακίων, δεν μπορώ σήμερα παρά να επικροτήσω την τοποθέτησή της όσον αφορά στην επιβολή τέλους για το λατομείο της Τούρλας. Όπως πολύ ορθά και συνοπτικά είπε, δεν μπορούμε να επικαλούμαστε τους νόμους και να λέμε δεν είναι σύννομη η διεκδίκηση της επιβολής τέλους προς όφελος του Δήμου Σαλαμίνας, αλλά ταυτοχρόνως, να αδιαφορούμε όταν αυτοί καταστρατηγούνται προκειμένου να επιβάλλονται χαράτσια στους πολίτες.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı