You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Τον Γιώργο Παπανδρέου δεν θέλει να τον μηνύσει κανείς;

Τον Γιώργο Παπανδρέου δεν θέλει να τον μηνύσει κανείς;

Τον Γιώργο Παπανδρέου δεν θέλει να τον μηνύσει κανείς;

Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται τις τελευταίες ώρες επί της οθόνης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των “έγκυρων” μέσων, εστάλησαν στη Βουλή οι μηνυτήριες αναφορές που κατέθεσαν ο… Απόστολος Γκλέτσος και ένας δικηγόρος κατά του κορυφαίου τέως υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη για τους χειρισμούς του κατά τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές και το plan b που εκπονούσε εν γνώσει του Μαξίμου για να προετοιμάσει τη χώρα σε ένα ενδεχόμενο Grexit.

Εντύπωση προκαλεί βεβαίως και η ταχύτητα με την οποία κινήθηκαν οι διαδικασίες κάτι που παραδόξως δεν συνέβη στην περίπτωση του Γιώργου Παπανδρέου που εκτέλεσε το συμβόλαιο θανάτου κατά της Ελλάδας και των Ελλήνων πολιτών. Αντιθέτως, ο κος Παπανδρέου όχι μόνο δεν συνελήφθη και δεν δικάστηκε, αλλά κυκλοφορεί ελεύθερος και ζει ζωή χαρισάμενη. Αναρωτιέμαι, δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑΣ που να θέλει να μηνύσει τον κο Παπανδρέου για την είσοδο της χώρας στο μνημόνιο από δόλο; Να τον καθίσει στο σκαμνί για εσχάτη προδοσία; Να τον καταδικάσει για την καταστροφή της χώρας; Για τους χιλιάδες θανάτους που σημειώθηκαν την τελευταία πενταετία; Κανείς;

Ο Γιάνης Βαρουφάκης αποτελεί προφανώς θανάσιμο κίνδυνο για τα εντός και εκτός Ελλάδος, συμφέροντα και πρέπει να εξοντωθεί.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı