You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Τι απαντά το Υπ. Ναυτιλίας για την κατάσταση στην Ύδρα

Τι απαντά το Υπ. Ναυτιλίας για την κατάσταση στην Ύδρα

Τι απαντά το Υπ. Ναυτιλίας για την κατάσταση στην Ύδρα

Με αφορμή δημοσιεύματα και αναρτήσεις στο διαδίκτυο για προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες από και προς την Ύδρα, το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ενημερώνει ότι:
1. Όλα τα προγραμματισμένα δρομολόγια από και προς την Ύδρα διεξήχθησαν χθες, Κυριακή 26 Αυγούστου 2018, κανονικά. Σε καμία περίπτωση δεν διαταράχθηκαν οι θαλάσσιες συγκοινωνίες. Εξυπηρετήθηκαν όλοι οι επιβάτες που ζήτησαν να μετακινηθούν. Το ίδιο ομαλά θα διεξαχθούν και τα δρομολόγια σήμερα, Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018.
2. Πρόβλημα παρατηρήθηκε μόνο στα ταξιδιωτικά πρακτορεία όπου, λόγω της διακοπής της ηλεκτροδότησης, το προσωπικό ήταν αναγκασμένο να εκδώσει τα εισιτήρια με χειρόγραφο τρόπο. Παρ’ όλα αυτά δεν υπήρξε ούτε ένας επιβάτης που να επιδίωξε να μετακινηθεί και να μην το κατάφερε.
3. Ο Δήμαρχος της Ύδρας δεν ζήτησε έκτακτη δρομολόγηση πλοίων.
4. Το προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Ύδρας, από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε το πρόβλημα, βρίσκεται διαρκώς σε αυξημένη ετοιμότητα προκειμένου να συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του λιμανιού και στην εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.
5. Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής είναι σε διαρκή επικοινωνία,ακόμα και ως αυτή την ώρα, με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο Λ.Σ. Σταμάτη Ράπτη, με τον Δήμαρχο Ύδρας Γιώργο Κουκουδάκη και με τον Λιμενάρχη Ύδρας Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Μανδαλάκη Γεώργιο.
6. Με εντολή του κ.Κουρουμπλή προς τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής αποστέλλεται στην Ύδρα, το Π.Α.Θ. 090 ”ΓΑΥΔΟΣ”, με στόχο την περαιτέρω διευκόλυνση του προσωπικού της Λιμενικής Αρχής Ύδρας, καθώς και την περαιτέρω εξυπηρέτηση των πολιτών.

Attachments area

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı