You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Τιμήθηκαν τρεις γυναίκες κυβερνήτες του Αν. Αιγαίου

Τιμήθηκαν τρεις γυναίκες κυβερνήτες του Αν. Αιγαίου

Τιμήθηκαν τρεις γυναίκες κυβερνήτες του Αν. Αιγαίου
Τιμητικές διακρίσεις σε στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για την προσφορά τους απονεμήθηκαν κατά την κοπή της πίτας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. 
Ειδικότερα, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής βράβευσε στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, τα οποία στη διάρκεια του περασμένου έτους διακρίθηκαν στην έρευνα και διάσωση ανθρώπων, αλλά και σε αθλήματα.
   Συγκεκριμένα απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις σε τρεις γυναίκες κυβερνήτες του Ανατολικού Αιγαίου για το σημαντικό έργο που επιτελούν κάτω από δύσκολες συνθήκες.
Στην Επικελευστή Λ.Σ Καλλιοντζή Έφη – Γεωργία, στην Επικελευστή Λ.Σ. Διακοβασίλη Δέσποινα, καθώς και στην Επικελευστή Λ.Σ. Κόντη Μαρία.
   Επίσης τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν σε επτά στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για τη συμμετοχή τους σε ειδικές επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης πραγματοποιώντας καταδύσεις σε ιδιαίτερα μεγάλα βάθη.
  Τιμητική διάκριση εξάλλου έλαβαν οι Κελευστές Λ.Σ. Σκαλτσάς Θεόδωρος και Μουρτζίνης Παναγιώτης, του Λιμεναρχείου Κυλλήνης, διότι στις  23/12/2019 στο λιμένα Κυλλήνης, με κίνδυνο της ζωής τους, διέσωσαν γυναίκα επιβάτη όταν κατά την προσπάθεια αποβίβασης από πλοίο, το αυτοκίνητό της έπεσε στη Θάλασσα λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν.
  Τέλος, έπαινοι  απονεμήθηκαν από τον κ. Πλακιωτάκη :
Στον Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Μπουγιούρη Αντώνιο, διότι ως αθλητής της ιστιοπλοΐας πέτυχε διεθνή διάκριση κατακτώντας την τρίτη θέση και το  χάλκινο μετάλλιο  στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  lazer Master ηλικίας 45 έως 55 στο port Zelande  της Ολλανδίας, καθώς και την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο Alexandria forum στην Αίγυπτο.
Στον Ανθυποπλοίαρχο Λ.Σ. Καραμάνη Νικόλαο προπονητή της Εθνικής Ομάδας Νέων Ανδρών της Υδατοσφαίρισης για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Παγκόσμιο  Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών στο Κουβέιτ,
Στον Ανθυπασπιστή Λ.Σ. Μπουδραμή Νικόλαο διότι συμμετείχε, ως διαιτητής, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών στο Κουβέιτ, και,
Στη Λιμενοφύλακα Αναγνωστοπούλου Χρυσούλα, διότι ως μέλος της Εθνικής Ομάδας Γυναικών Στίβου, πέτυχε διεθνή διάκριση κατακτώντας την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Διεθνούς Συμβουλίου Στρατιωτικού Αθλητισμού στην Κίνα, καθώς και την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνικών Ομάδων.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı