You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Την Παρασκευή η αγωγή της OIL ONE κατά του Δημάρχου Kερατσινίου-Δραπετσώνας

Την Παρασκευή η αγωγή της OIL ONE κατά του Δημάρχου Kερατσινίου-Δραπετσώνας

Την Παρασκευή η αγωγή της OIL ONE κατά του Δημάρχου Kερατσινίου-Δραπετσώνας

Κάλεσμα συμπαράστασης από τη δημοτική κίνηση «Άλλος Δρόμος»

Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου συζητείται στο πολυμελές Πρωτοδικείο Πειραιά η αγωγή της εταιρείας Oil One σε βάρος του δημάρχου Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου, για συκοφαντική δυσφήμιση. Η εταιρεία διεκδικεί 500.000 ευρώ αποζημίωση και έναν χρόνο προσωπική κράτηση του δημάρχου.
Σύμφωνα με τη Δημοτική Κίνηση Πολιτών Κερατσινίου-Δραπετσώνας “Άλλος Δρόμος”, «η αγωγή της Oil One δεν έχει στόχο μόνο τον καθολικό εκφοβισμό, με δικαστικά μέσα, της τοπικής κοινωνίας, αλλά επιχειρεί ταυτόχρονα την ποινικοποίηση της ελεύθερης άσκησης των αυτοδιοικητικών καθηκόντων του δημάρχου και τη φίμωση των κινημάτων πόλης. Παράλληλα, η εκδικητική ενέργεια της Oil One έχει αποδέκτη το σύνολο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των πολιτών που διεκδικούν το αυτονόητο, προκειμένου να προστατέψουν την υγεία, τη ζωή και το μέλλον τους από τους σοβαρούς κινδύνους της ρύπανσης στην περιοχή».

Η Δημοτική Kίνηση απευθύνει κάλεσμα συμπαράστασης στον δήμαρχο έξω από τα δικαστήρια του Πειραιά, στη Σκουζέ, στέλνοντας το μήνυμα ότι η επιχείρηση καταστολής του δίκαιου αγώνα της τοπικής κοινωνίας ενάντια στην υποβάθμιση του περιβάλλοντος δε θα περάσει.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı