You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Την Παρασκευή η αγωγή της OIL ONE κατά του Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Την Παρασκευή η αγωγή της OIL ONE κατά του Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Την Παρασκευή η αγωγή της OIL ONE κατά του Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά όπου θα συζητηθεί η αγωγή που έχει καταθέσει εναντίον του η εταιρεία Oil One, θα βρεθεί πάλι ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας. Η συζήτηση είχε οριστεί αρχικώς για τις 8 του Νοέμβρη αλλά αναβλήθηκε για τις 14 του Φλεβάρη. Η εταιρεία απαιτεί από τον κο Βρεττάκο να της καταβάλει το ποσό των 500.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση ενώ απαιτεί και την προσωποκράτηση του Δημάρχου για έναν χρόνο.

Σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Κίνηση «Άλλος Δρόμος» κάνει λόγο για ακατανόητες και αντιδημοκρατικές πρακτικές που στόχο έχουν την ποινικοποίηση των αγώνων, την τρομοκράτηση και φίμωση των εκπροσώπων του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Καλεί δε τους πολίτες στη Σκουζέ προκειμένου να συμπαρασταθούν στον Δήμαρχό τους.

Παράλληλα, το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κερατσινίου-Περάματος «Ν. Πλουμπίδης» καταδικάζει ομόφωνα την ενέργεια της Oil-One να καταθέσει αγωγή κατά του Δημάρχου Κερατσινίου- Δραπετσώνας και προκηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας για την Παρασκευή, ημέρα συζήτησης της αγωγής.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı