You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Τηλεδιάσκεψη με το Υπουργείο Περιβάλλοντος για τη δυσοσμία στη Δραπετσώνα

Τηλεδιάσκεψη με το Υπουργείο Περιβάλλοντος για τη δυσοσμία στη Δραπετσώνα

Τηλεδιάσκεψη με το Υπουργείο Περιβάλλοντος για τη δυσοσμία στη Δραπετσώνα

Σαφές χρονοδιάγραμμα για την απομάκρυνση των βιομηχανιών θα ζητήσει ο Δήμαρχος

Σε λίγη ώρα ξεκινά η τηλεδιάσκεψη του Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας και των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων με εκπροσώπους του Υπουργείου Περιβάλλοντος με θέμα τη δυσοσμία που πνίγει την πόλη και το αίτημα για μετεγκατάσταση των βιομηχανιών από τον οικιστικό ιστό. Θυμίζουμε ότι ο Δήμαρχος είχε ζητήσει με επιστολή του συνάντηση με τον Υπουργό.

Η Δημοτική Αρχή, εκφράζοντας την απαίτηση της τοπικής κοινωνίας, θα διαμηνύσει στον υπουργό Περιβάλλοντος ότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνεχιστεί. “Οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον είναι τεράστιοι.
Στην τηλεδιάσκεψη απόψε δεν θα απαιτήσουμε απλά την άμεση μετεγκατάσταση των ρυπογόνων βιομηχανιών από την περιοχή, αλλά ένα σαφές, επίσης, χρονοδιάγραμμα για να γίνει αυτό” τόνισε ο Δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος και πρόσθεσε ό,τι μέχρι την απομάκρυνση των βιομηχανιών από τον οικιστικό ιστό, “θα ζητήσουμε μια γραμμή επικοινωνίας με το υπουργείο, για την άμεση αναστολή των εργασιών των βιομηχανιών κάθε φορά που η κατάσταση με τις δυσοσμίες γίνεται, όπως τώρα, ανυπόφορη. Σε περίπτωση που δεν γίνει δεκτό και σεβαστό το αίτημά μας αυτό, ο Δήμος προτίθεται, με τη συμπαράσταση των κατοίκων, να προχωράει σε ανάλογες περιπτώσεις που η δυσοσμία γίνεται ανυπόφορη, με τα μέσα του, στον αποκλεισμό των βιομηχανιών”.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı