You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Τερατωδώς κακή η ιδέα των διακοπών προειδοποιεί Γερμανός καθηγητής Επιδημιολογίας

Τερατωδώς κακή η ιδέα των διακοπών προειδοποιεί Γερμανός καθηγητής Επιδημιολογίας

Τερατωδώς κακή η ιδέα των διακοπών προειδοποιεί Γερμανός καθηγητής Επιδημιολογίας

«Τερατωδώς κακή» χαρακτηρίζει την ιδέα των διακοπών φέτος το καλοκαίρι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ο βουλευτής του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) και καθηγητής Επιδημιολογίας Καρλ Λάουτερμπαχ καθώς όπως λέει, υπάρχει κίνδυνος υποτροπής κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

“Ο κίνδυνος είναι πολύ υψηλός το καλοκαίρι να βιώσουμε σοβαρή υποτροπή, νέο lockdown και πολλούς θανάτους. Ακόμη και οι καλύτερες διακοπές δεν αξίζουν τον κόπο», δηλώνει ο κ. Λάουτερμπαχ σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «Watson» και εκτιμά ότι μέχρις ότου η ζωή μας επιστρέψει στους ρυθμούς του 2019, θα έχουμε φθάσει στο 2022. «Ακόμη και αν έχουμε εμβόλιο, είναι ασαφές αν θα μπορεί να εμβολιαστεί ο καθένας ή αν θα εμβολιαστούν κατά προτεραιότητα οι ευπαθείς ομάδες», εξηγεί και επισημαίνει επιπλέον ότι ο ιός πιθανότατα θα μεταλλαχθεί.

Ακόμη τονίζει ότι θα ήθελε η αναστολή της κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας του πληθυσμού να διαρκέσει περισσότερο και φέρνει ως παράδειγμα τη στρατηγική της Νότιας Κορέας, ενώ αναδεικνύει την ανάγκη κάθε χώρα να διατηρεί κάποιο απόθεμα υλικών για το ενδεχόμενο πανδημίας.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı