You Are Here: Home » ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ » Τα… 45άρια

Τα… 45άρια

Τα… 45άρια

Ο προβολέας, πλέον, είναι στραμμένος αλλού. Φωτίζει άλλο σκάνδαλο στα αυτοδιοικητικά χρονικά. Τα 45άρια των Αφων Ψωμιάδη. Λες και τα 45άρια είναι κάτι άγνωστο στην υπόλοιπη Αυτοδιοίκηση. Λες και οι κατατμήσεις έργων ήταν εφεύρημα του τέως Νομάρχη – Περιφερειάρχη και του αδελφού του, κι όχι των συντακτών του ευνοϊκού Κώδικα που άνοιγε παράθυρο στις απευθείας αναθέσεις για να εκτρέφει τη διαπλοκή συμφερόντων.

Οσα χρόνια ασχολούμαι με το αυτοδιοικητικό ρεπορτάζ, θυμάμαι πολλούς απ’αυτούς τους λαλίστατους και αυστηρούς τύπους της μειοψηφίας που έκαναν με ύφος εισαγγελέα αμέτρητες καταγγελίες για παράνομες κατατμήσεις έργων ζητώντας διαφάνεια και χρηστή διαχείριση, να ακολουθούν την πεπατημένη όταν ήρθαν στα πράγματα. Στον δρόμο που χάραξαν οι προηγούμενοι. Εργα μερικών εκατομμυρίων σπασμένα σε κομμάτια των 45.000 ευρώ.

Επομένως, οι αδελφοί Ψωμιάδη δεν είναι οι πρώτοι διδάξαντες ή αυτοί οι οποίοι… «ανακάλυψαν» ξαφνικά την Αμερική. Και είναι υποκριτικό να επιχειρείται η τιμωρία αυτών και μόνον αυτών, όταν οι κατατμήσεις αποτελούν σύστημα και όλη η Αυτοδιοίκηση δεν κρύβει την… αδυναμία της στις απευθείας αναθέσεις.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı