You Are Here: Home » ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ » Τα «φουγάρα» κάτω από το φουγάρο της ΔΕΗ…

Τα «φουγάρα» κάτω από το φουγάρο της ΔΕΗ…

Τα «φουγάρα» κάτω από το φουγάρο της ΔΕΗ…

Αναπληρωτής Υπουργός, δήμαρχος και όλη η αριστερή παρέα φούμαραν κανονικά τα τσιγαράκια τους σαν μην τρέχει τίποτα κι ας ήταν παρόντα μικρά παιδιά. Τον νόμο τον έχουν γραμμένο κανονικά.

Κύριε Δήμαρχε,

Ασε που ο αναπληρωτής έφτασε αργοπορημένος. Στην πίτα των ερασιτεχνών αλιέων δεν ήταν αλλά σιγά μην έχανε το τσιμπούσι που ακολούθησε.

Κύριε Δήμαρχε,

Με όλον τον σεβασμό. Ηρθε η ώρα να αλλάξεις κομμωτή. Η κουπ με την οποία εμφανίστηκες στο γυαλί για να προβάλλεις το… «έργο» σου ήταν στο φόρτε της τις προηγούμενες δεκαετίες. Κοινώς, είναι πολύ ξεπερασμένη και σε αδικεί.

Κύριε Δήμαρχε,

Μη σου φανεί περίεργο αν δεις τον εαυτό σου να πρωταγωνιστεί σε μια από τις λεγόμενες σατιρικές εκπομπές.

Κύριε Δήμαρχε,  

Μετά τη λιονταρίσια κόμη εκείνο που με εντυπωσίασε ήταν η προσπάθεια του καναλιού και της παρουσιάστριας να παρουσιάσουν το ανύπαρκτο έργο στο νησί. Τιτάνια, δεν μπορώ να πω. Τώρα ποιον έπεισε; Θα σε γελάσω.

Κύριε Δήμαρχε,

Στην αρχή κόλλησαν το σήμα με τόξο που έδειχνε προς το νέο σούπερ μάρκετ. Μετά τους άρεσε και έκοψαν το τόξο αφήνοντας μόνο το σήμα. Γέμισαν τους φανοστάτες στο κέντρο της πόλης.

Κύριε Δήμαρχε,

Απ’ότι ενημερωθήκαμε, αυτού του είδους η ρυπογόνα και ξεφτιλέ, υποβαθμιστική για μια σοβαρή επιχείρηση, προβολή είναι παράνομη.

Κύριε Δήμαρχε,

Ο αλλοδαπός κολοσσός έχει κοτσάρει και την ελληνική σημαία.

Κύριε Δήμαρχε,

Αυτοί οι κουτοπόνηροι ειδικοί στην επικοινωνία του σούπερ μάρκετ-γίγαντα παρέσυραν την επιχείρηση σε μια αντιπρεστίζ, τζαμπέ διαφήμιση χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες. Την ώρα μάλιστα που ξοδεύουν εκατομμύρια για να σταθούν στη δύσκολη και βομβαρδισμένη ελληνική αγορά.

Κύριε Δήμαρχε,

Αμ, το άλλο; Η τηλεοπτική διαφήμιση έδειχνε τις προσφορές και μας ενημέρωνε «μόνο για λίγο». Αραγε, τι εννοεί ο ποιητής; Λίγη ώρα; Λίγες μέρες; Λίγα κομμάτια; Τι λέει ο νόμος για την παραπλανητική διαφήμιση;

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı