You Are Here: Home » VIDEOS » «Σύνταξη» στο λιμάνι…

«Σύνταξη» στο λιμάνι…

 

«Σύνταξη» στο λιμάνι… βγάζουν οι μελαψοί παρέμποροι. Τα ίδια πρόσωπα, στα ίδια σημεία, χρόνια τώρα σουλατσάρουν με την παράνομη πραμάτεια τους, χωρίς άδεια μικροπωλητή, χωρίς νόμιμα παραστατικά για τα εμπορεύματά τους, χωρίς αποδείξεις και χωρίς ουδείς ελεγκτικός μηχανισμός να τους αγγίζει. Μπροστά στους άνδρες του Λιμεναρχείου οι αλλοδαποί παρέμποροι, χειμώνα – καλοκαίρι, μοσχοπωλούν τα παράνομα προϊόντα τους και συναλλάσσονται με τους ταξιδιώτες – και με το μαύρο χρήμα βεβαίως να ρέει… και να αποστέλλεται ως έμβασμα στη γενέτειρα – μετατρέποντας το λιμάνι του Πειραιά σε παραμάγαζό τους! Σημειώνεται ότι οι λιμενικοί δέχονται αυτομάτως και τις καταγγελίες των ταξιδιωτών στις οποίες δε δίνουν την παραμικρή σημασία.

Προφανώς, βρίσκονται σε καθεστώς ιδιότυπης ασυλίας. Προφανώς, τα κριτήρια για το παρεμπόριο από αλλοδαπούς από το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές ή τη Νιγηρία είναι άλλα. Προφανώς, για όλους αυτούς, ο νόμος δεν ισχύει. Αν είσαι ημεδαπός πρόκειται για πράξη… «κακουργηματικού» χαρακτήρα. Σου επιβάλλεται εξοντωτικό πρόστιμο και σου ασκείται και ποινική δίωξη. Ακόμα και αν έχεις υπερβεί το 80 έτος της ηλικίας σου (βλέπε γιαγιάδες με τερλίκια ή χόρτα). Σε καθίζουν με συνοπτικές διαδικασίες στο σκαμνί.

Κι αν κάποιος τολμήσει να πει καμιά κουβέντα, αυτομάτως γίνεται ρατσιστής, φασίστας και ξενοφοβικός μαζί, και πρέπει να μπει στην κοινωνική απομόνωση.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı