You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Πειραιά: Οχι στην παραχώρηση εργασιών σε ιδιώτες

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Πειραιά: Οχι στην παραχώρηση εργασιών σε ιδιώτες

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Πειραιά: Οχι στην παραχώρηση εργασιών σε ιδιώτες

“Η απόφαση της δημοτικής αρχής στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (2/12/2019) σύμφωνα με την οποία παραχωρούνται εργασίες συντήρησης 9 πλατειών του Δήμου μας σε ιδιώτη εργολάβο, μας βρίσκει πέρα για πέρα αντίθετους” τονίζει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομέν του Δήμου Πειραιά και συνεχίζει:

“Ως Σύλλογος εργαζομένων Δήμου Πειραιά, έχουμε επανειλημμένα επισημάνει στην δημοτική αρχή την αναγκαιότητα πρόσληψης προσωπικού σε υπηρεσίες όπως, των Ανοικτών Συνεργείων, του Πρασίνου, του Ηλεκτρολογικού, τόσο σε εργατικό δυναμικό όσο και σε διοικητικό που δυστυχώς, εξακολουθεί να χωλαίνει από τα χρόνια των μνημονίων έως σήμερα.

Αξιώνουμε από τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Ιωάννη Μώραλη, να μην περιορίζεται αποκλειστικά και μόνον σε δηλώσεις υπέρ του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών αλλά να προχωρήσει εμπράκτως σε προσλήψεις έκτακτου και μόνιμου προσωπικού προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα υφιστάμενα κενά των υπηρεσιών.

Οι συνάδελφοι, από την πλευρά τους, οφείλουν να ασκούν πίεση στις διευθύνσεις προς αυτήν την κατεύθυνση χωρίς να απευθύνονται εγγράφως στη δημοτική αρχή περί μη επάρκειας προσωπικού, ενώ παράλληλα να επιχειρούν εξεύρεση λύσεων με το υπάρχων προσωπικό έως ότου δικαιωθεί το αίτημα της κάλυψης των κενών.

Αλλαγή τρόπου σκέψης χρειάζεται λοιπόν, για την ορθή αντιμετώπιση επίλυσης των

προβλημάτων και την έγκαιρη καταπολέμηση παρόμοιων φαινομένων στο μέλλον.

Έχουμε χρέος να αφήσουμε παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές των συναδέλφων όλα όσα κληρονομήσαμε από τους προκατόχους μας”.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı