You Are Here: Home » ΑΡΘΡΑ - ΓΝΩΜΕΣ » Σύγχρονα εξοπλιστικά συστήματα ΤΩΡΑ!

Σύγχρονα εξοπλιστικά συστήματα ΤΩΡΑ!

Σύγχρονα εξοπλιστικά συστήματα ΤΩΡΑ!

Σε επικίνδυνες, για την εθνική της κυριαρχία, ατραπούς εισέρχεται η καθημαγμένη, από όλα τα πολιτικά κόμματα, χώρα μας. Νομίζουμε ότι τα 400 χρόνια σκλαβιάς στους Οθωμανούς αποτελούν πια μέρος των στρογγυλεμένων αναφορών στα βιβλία ιστορίας μας και πως όλα αυτά ανήκουν στο μακρινό παρελθόν. Μέγα λάθος. Η Τουρκία δεν έχει μπέσα. Ως λαός το γνωρίζουμε από πρώτο χέρι.

Η γείτονα χώρα που τη θέλουν οι κυβερνήσεις μας και στην… Ευρώπη, κάνει πρόβες πολέμου εναντίον μας κι εμείς απολαμβάνουμε ως θεατές το «έργο» τρώγοντας το ποπ κορν μας. Μάλλον πρέπει να πέσει ο πρώτος S-400, κατασκευής της ομόθρησκης Ρωσίας, του ξανθού γένους, για να αντιληφθούμε ότι οι Τούρκοι δεν είναι οι καλοί μας γείτονες με τους οποίους συζητάμε όμορφα κι ωραία και τα βρίσκουμε με μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. Άλλο ένα σφάλμα της ελληνικής πλευράς.

Την ώρα που ο λαός μας παρακολουθεί τα τουρκικά μελοδράματα στην ελληνική τηλεόραση, αγοράζει ρούχα και παπούτσια τουρκικής προέλευσης, οι συμπατριώτες μας στη Μυτιλήνη αναγκάζονται να κλείνουν τα κινητά γιατί εισβάλει στο δίκτυό τους η τουρκική τηλεφωνία και τα δελτία ειδήσεων προβάλλουν τι είπε ο Τσίπρας στον Μητσοτάκη και η Φώφη στον Βενιζέλο, ο εχθρός βρίσκεται σε θέση μάχης και καραδοκεί.

Αρχικώς, απαιτείται ομόνοια και σύμπνοια. Οι πολιτικοί μας να παραμερίσουν το κομματικό συμφέρον και να προτάξουν το εθνικό. Η πατρίδα κινδυνεύει. Οι πολιτικοί που κατέκλεψαν τη χώρα να επιστρέψουν τα κλεμμένα ΤΩΡΑ και οι προύχοντες του τόπου, αλλά και οι λιγότερο προύχοντες, να συνεισφέρουν στον Αγώνα. Αυτό διδαχθήκαμε από τους ήρωες ημών προγόνους, αυτό πρέπει να γίνει και τώρα. Για να αντιμετωπίσει η πατρίδα μας τη νέα τουρκική απειλή πρέπει να εξοπλιστεί. Και να εξοπλιστεί ΑΜΕΣΑ.

 

  

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı