You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Σχολικά γεύματα σε 1155 μαθητές του Κορυδαλλού

Σχολικά γεύματα σε 1155 μαθητές του Κορυδαλλού

Σχολικά γεύματα σε 1155 μαθητές του Κορυδαλλού

Έγινε δεκτό το αίτημα του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη

Η ένταξη και του Δήμου Κορυδαλλού στο πρόγραμμα «Σχολικά Γεύματα» αποφασίστηκε μετά την συνάντηση του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη με την αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

Έτσι, από την επόμενη σχολική χρονιά 2018- 19, θα διανέμονται καθημερινά 1000 συνολικά μερίδες φαγητού σε μαθητές Δημοτικών Σχολείων, ενώ από τις 2 Μαΐου 2018 εντάσσεται στο πιλοτικό πρόγραμμα του Υπουργείου, η καθημερινή σίτιση των 1155  μαθητών του Εσπερινού Γυμνασίου και του Εσπερινού Λυκείου της πόλης.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, αφού η Υπουργός κατανόησε  την ανάγκη ένταξης στο πρόγραμμα, περιοχών  και σχολικών μονάδων του Κορυδαλλού.

Να σημειωθεί επίσης ότι, παράλληλα με το πρόγραμμα «Σχολικά Γεύματα» συνεχίζεται το «πρόγραμμα σίτισης υποσιτιζόμενων μαθητών», που υλοποιείται από το 2011 σε όλα τα σχολεία της πόλης με πόρους του Δήμου. Το πρόγραμμα αφορά στη διανομή δεκατιανού σε μαθητές από άπορες οικογένειες και υλοποιείται από τους διευθυντές των σχολείων σε συνεργασία με τα κυλικεία, με απόλυτη διακριτικότητα εκ μέρους του Δήμου.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı