You Are Here: Home » ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ » ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ – Λαθρομετανάστες έσπαζαν και έκαιγαν σε Μόρια και Παναγιούδα

ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ – Λαθρομετανάστες έσπαζαν και έκαιγαν σε Μόρια και Παναγιούδα

ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ – Λαθρομετανάστες έσπαζαν και έκαιγαν σε Μόρια και Παναγιούδα

‘Στη Μυτιλήνη τα χθεσινά γεγονότα ήταν σοβαρά”. Πολύ σοβαρά όμως που ελάχιστοι αντιλήφθηκαν. Δυστυχώς, στην κυβέρνηση αποδείχθηκαν πολύ λίγοι στη διαχείριση του μεταναστευτικού. Οι λαθρομετανάστες χθες εξεγέρθηκαν, έκαψαν, λεηλάτησαν, πλιατσικολόγησαν, κατέστρεψαν περιουσίες Ελλήνων πολιτών.

Μέσα στην ίδια μας τη χώρα ξένοι εισβολείς επιβάλουν τη βούλησή τους με παράνομες και υποκινούμενες πράξεις. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Στα αρμόδια Υπουργεία επικρατεί βαθύς ύπνος. Πολύ βαθύς. Φυσικά τα περισσότερα media πλήρως καθοδηγούμενα και κατευθυνόμενα απέκρυψαν τα γεγονότα και συγκεκριμένα τα παρουσίασαν σαν άλλη μια έκρυθμη στιγμή στο νησί.

Επειδή εμείς εδώ, ούτε εξαρτόμαστε από κανέναν ούτε και μας πληρώνει καμία ΜΚΟ λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.

Ο έλεγχος χθες χάθηκε και καμία αστυνομία δεν μπορούσε να διαχειριστεί τις ανεξέλεγκτες ορδές των λαθρομεταναστών που έσπαγαν και έκαιγαν σε Μόρια και Παναγιούδα ενώ το πρωί είχαν εισβάλει στον σταθμό παραγωγής ενέργειας της ΔΕΗ εγγύς της πόλης της Μυτιλήνης.

Για πρώτη φορά λαμβάνει χώρα περιστατικό με απόπειρα κατάληψης στρατηγικού σημείου της νήσου από το οποίο εξαρτάται η ενεργειακή κάλυψη του νησιού. Η κατάσταση έχει ξεφύγει και μάλιστα πριν από μερικές ημέρες τα είχαμε γράψει και σε σχετικό μας άρθρο όπως αυτό θα το διαβάσετε παρακάτω. Όχι γιατί είμαστε το μαντείο των Δελφών αλλά γιατί υπήρχαν όλες οι ενδείξεις για το πού βαδίζει η κατάσταση.

Όμως η κυβέρνηση εφάρμοσε το δόγμα και την πολιτική της πλήρους αδράνειας. Γι αυτό και αναφερόμαστε σε εγκληματικές αμέλειες και ευθύνες τόσο από υπηρεσιακούς φορείς όσο και από πολιτικούς.

Το επόμενο βήμα είναι η αιματοχυσία. Φυσικά οι λιγοστές και αδύναμες αστυνομικές δυνάμεις δεν μπορούν να το αποτρέψουν όπως χθες δεν απέτρεψαν τις λεηλασίες και τους εμπρησμούς.

Είναι θέμα χρόνου. Και κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν ήξερε ή δεν γνώριζε.

Καλές οι αναλύσεις για φρεγάτες και μαχητικά αλλά στο τέλος θα χαθεί ελληνικό έδαφος χωρίς να πέσει μια τουφεκιά από την εισβολή των λαθρομεταναστών και τον μαζικό εποικισμό που διεξάγεται.

Εμμανουήλ Πέτρου

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı