You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Συνελήφθη 43χρονος διαρρήκτης διαμερισμάτων

Συνελήφθη 43χρονος διαρρήκτης διαμερισμάτων

Συνελήφθη 43χρονος διαρρήκτης διαμερισμάτων

Είχε «χτυπήσει» σε Πέραμα, Κερατσίνι, Νίκαια, Πειραιά

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε 43χρονος αλλοδαπός ο οποίος είχε διαπράξει τουλάχιστον 14 διαρρήξεις διαμερισμάτων και αποθηκών πολυκατοικιών στην Αθήνα, το Πέραμα, το Κερατσίνι, τη Νίκαια, τον Πειραιά, τη Δάφνη, το Βύρωνα και τον Κορυδαλλό. Ο 43χρονος συνελήφθη λίγο μετά τη διάρρηξη αποθήκης στην περιοχή του Αγ. Δημητρίου. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, εκατό ευρώ και διαρρηκτικά εργαλεία

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο συλληφθείς, μαζί με άγνωστο συνεργό του, τα τελευταία δύο χρόνια διέπρατταν διαρρήξεις-κλοπές από διαμερίσματα και αποθήκες πολυκατοικιών, αφαιρώντας χρηματικά ποσά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα, τα οποία στη συνέχεια πωλούσαν.

Σε βάρος του 43χρονου συλληφθέντα εκκρεμούσαν ένα ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Γ’ Τμήματος Πλημμελειοδικών Πειραιά για το αδίκημα της αντίστασης και παράβαση των Νόμων περί Ναρκωτικών και περί Όπλων, ένα ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Λειβαδιάς για παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών και μία καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας για παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı