You Are Here: Home » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΚΟΣΜΙΚΑ » Συναυλία αλληλεγγύης του Γιώργου Νταλάρα στη Νίκαια

Συναυλία αλληλεγγύης του Γιώργου Νταλάρα στη Νίκαια

Συναυλία αλληλεγγύης του Γιώργου Νταλάρα στη Νίκαια

Συναυλίες αλληλεγγύης στις γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά ετοιμάζει ο Γιώργος Νταλάρας. Και η αρχή γίνεται στη Νίκαια και στο κλειστό γυμναστήριο του Πλάτωνα (Θηβών και Π. Ράλλη), την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου, στις 7.30 το απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της παραγωγής: «αυτή η πρωτοβουλία είναι μια συμβολική κίνηση αλληλεγγύης και συμμετοχής που μας θυμίζει ότι η μουσική πάντα μπορεί να στείλει ένα μήνυμα ελπίδας. Φίλος ανάμεσα σε φίλους, γνωστούς και μη, με βαθιά την πρόθεση και επιθυμία να βρεθεί και να συνομιλήσει μαζί τους, μέσα από τα τραγούδια και τις μουσικές του, που πάντοτε ενώνουν, ψυχαγωγούν, συντροφεύουν, παρηγορούν, δίνουν χαρά και λυτρώνουν. Το ελληνικό τραγούδι στάθηκε, πάντα, δίπλα στους Έλληνες και στις πιο δύσκολες στιγμές τους. Έτσι μπορεί να κάνει και σήμερα ξορκίζοντας την παραλυτική επίδραση του φόβου, της απομόνωσης και της κοινωνικής αποξένωσης».

Τον Γιώργο Νταλάρα συνοδεύει 11μελής ορχήστρα, αποτελούμενη από εξαιρετικούς σολίστες.

Δεν υπάρχουν ειδικές προσκλήσεις ή κρατημένες θέσεις. Η χωρητικότητα του χώρου καλύπτει έως 4000 άτομα και εξαντλείται με βάση τον χρόνο προσέλευσης του κοινού.

Στο χώρο θα υπάρχουν ειδικά κουτιά για την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Διανομής Τροφίμων και στις άπορες οικογένειες του Δήμου της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

 

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı