You Are Here: Home » ΕΜΠΟΡΙΟ-ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ » Συνάντηση του Δ.Σ. του ΒΕΠ με τη διοικητή του ΟΑΕΕ

Συνάντηση του Δ.Σ. του ΒΕΠ με τη διοικητή του ΟΑΕΕ

Συνάντηση του Δ.Σ. του ΒΕΠ με τη διοικητή του ΟΑΕΕ

Συνάντηση με την Διοικητή του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών, Γεωργία Κωτίδου, είχε  πρόεδρος και μέλη της διοίκησης του ΒΕΠ στην οποία τέθηκαν θέματα, που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, δεδομένης της δεινής κατάστασης που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και κατετέθησαν προτάσεις για την λήψη άμεσων μέτρων για να ανταπεξέλθουν στην κρίση που έπληξε όλους τους κλάδους οικονομικής δραστηριότητας.

Μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου πρότεινε:

-Να μην υποχρεούνται στην καταβολή ασφαλιστικών εισφορών οι επιχειρηματίες που θέτουν σε αδράνεια, στην ΔΟΥ, την επιχείρησή τους και για όσο διάστημα αναστέλλουν την άσκηση της δραστηριότητάς τους.

-Για όσο διάστημα ο ασφαλισμένος δεν καλύπτεται ιατροφαρμακευτικά, λόγω μη θεώρησης του βιβλιαρίου υγείας, να καταβάλλει μόνο τις εισφορές για την σύνταξή του.

-Να «παγώσουν» οι παλιές οφειλές και να καταβάλλονται μόνον οι τρέχουσες εισφορές, τουλάχιστον για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσει η κρίση, και να μη συσσωρεύονται συνεχώς ανεξόφλητες υποχρεώσεις.

-Να γίνει παρέμβαση στον ΕΟΠΠΥ για την κάλυψη των ασφαλισμένων από γιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

Η κα Κωτίδου διαβεβαίωσε ότι θα εξετάσει τα αιτήματα που τέθηκαν από τον κο Μιχάλαρο και η εξέλιξη θα συζητηθεί σε μία, εντός του προσεχούς δεκαημέρου, συνάντηση.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı