You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Συνάντηση Μώραλη με τον Πρόεδρο της ΣΤΑ.ΣΥ.

Συνάντηση Μώραλη με τον Πρόεδρο της ΣΤΑ.ΣΥ.

Συνάντηση Μώραλη με τον Πρόεδρο της ΣΤΑ.ΣΥ.

Mε τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΣΤΑ.ΣΥ Νικόλαο Παπαθανάση συναντήθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν θέματα κοινού ενδιαφέροντος μεταξύ του Δήμου Πειραιά και της ΣΤΑ.ΣΥ., όπως είναι ο Βρεφονηπιακός σταθμός που έχει παραχωρηθεί στο Δήμο από τη ΣΤΑ.ΣΥ, το έργο της τεχνικής επισκευαστικής βάσης, η δυνατότητα προβολής της τουριστικής καμπάνιας «Destination Piraeus» κ.α.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου, έτσι ώστε να επικαιροποιήσουν την υλοποίηση κοινών δράσεων, που θα πραγματοποιηθούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του, τόνισε:«Με χαρά υποδέχθηκα τον Πρόεδρο της ΣΤΑ.ΣΥ κ. Παπαθανάση. Αναλύσαμε την προοπτική νέων συνεργασιών που θα ωφελήσουν τους δημότες και την πόλη. Επίκεντρο της συνάντησης μας ήταν ο Βρεφονηπιακός σταθμός, αλλά και η τεχνική επισκευαστική βάση, ένα έργο ιδιαίτερης και ζωτικής σημασίας για τον Πειραιά, καθώς και τη δυνατότητα προβολής της τουριστικής καμπάνιας «Destination Piraeus». Θέλω να πιστεύω ότι στο άμεσο μέλλον θα επικαιροποιήσουμε με συγκεκριμένες δράσεις τη διάθεσή μας για περαιτέρω συνεργασία».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΤΑ.ΣΥ Νικόλαος Παπαθανάσης δήλωσε: «Είχαμε μια πολύ φιλική συζήτηση με τον κ. Δήμαρχο. Αναφερθήκαμε κατά κύριο λόγο στο θέμα του Βρεφονηπιακού σταθμού, ο οποίος έχει παραχωρηθεί από τις Σταθερές Συγκοινωνίες. Συζητήσαμε για το ζήτημα της προτεραιότητας των παιδιών των Σταθερών Συγκοινωνιών. Μιλήσαμε για την τεχνική επισκευαστική βάση και την πιθανότητα συνεργασίας μας για την προώθηση αυτού του μεγάλου έργου και της σημασίας που έχει για τον Πειραιά. Συμφωνήσαμε να συναντηθούμε εκ νέου στο άμεσο μέλλον, για να δούμε το έργο της τεχνικής επισκευαστικής βάσης, την ένταξή της στο γενικότερο χωροταξικό σχέδιο του Δήμου και την προώθηση του έργου. Συζητήσαμε περαιτέρω για τον Βρεφονηπιακό Σταθμό καθώς και για κοινές δράσεις που θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε προς όφελος των δημοτών και του επιβατικού μας κοινού».

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı