You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Συνάντηση Ζούπη με τους εργαζόμενους στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Συνάντηση Ζούπη με τους εργαζόμενους στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Συνάντηση Ζούπη με τους εργαζόμενους στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας

“Χρειάζεται καλά μελετημένη πρόταση για τη λειτουργία τους” Συνάντηση αντιπροσωπείας της δημοτικής κίνησης Κερατσινίου – Δραπετσώνας “Αναγέννηση” με εργαζόμενους στους Παιδικούς Σταθμούς πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Οι εργαζόμενοι, σύμφωνα με δελτίο τύπου της “Αναγέννησης” σημείωσαν τα προβλήματα που δημιουργούνται από την ύπαρξη εργαζομένων διαφόρων συμβάσεων και ταχυτήτων όπως επίσης και τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν, με αποτέλεσμα να λείπουν βασικά απαραίτητα είδη. Τόνισαν δε, ότι άμεσα σχεδιάζεται το κλείσιμο του Παιδικού Σταθμού στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ και στην ΠΕΡΑΙΒΟΥ, κάτι που τροφοδοτεί ανησυχία και αναστάτωση σε δεκάδες οικογένειες.

Από την πλευρά της “Αναγέννησης” σημειώθηκε ότι δεν είναι δυνατόν να κλείσουν Σταθμοί στο μέσον της χρονιάς και ότι είναι αναγκαίο από τώρα να υπάρχει μια ολοκληρωμένη πρόταση για τη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών στην νέα χρονιά, που θα συζητηθεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο. “Με προχειρότητα και την αντίληψη “όσα ‘ερθουν και όσα πάνε” δεν μπορούμε να προχωράμε και να αντιμετωπίζονται τα προβλήματα και στους Παιδικούς Σταθμούς και αλλού” επεσήμανε ο Ζαχαρίας Ζούπης. Τόνισε δε, ότι θα αναληφθούν πρωτοβουλίες από την “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” ώστε να τεθεί το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı