You Are Here: Home » ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ » Συγχαίρει Περαμαϊκό και Αρη Αμφ. η ΕΠΣΠ

Συγχαίρει Περαμαϊκό και Αρη Αμφ. η ΕΠΣΠ

Συγχαίρει Περαμαϊκό και Αρη Αμφ. η ΕΠΣΠ

Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ συγχαίρει τα δυο σωματεία των ομίλων της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ και ΑΡΗΣ ΑΜΦ., που ανεδείχθησαν πρωταθλητές και διεκδικούν, μέσω των προσεχών μπαράζ, την άνοδό τους στη Δ’ Εθνική Ερασιτεχνική εκπροσωπώντας το παμπεϊραικό ποδόσφαιρο.

Στα προσεχή μπαράζ, όπως έχει δηλώσει η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ στην παρέμβαση και διαφωνία της που διαμόρφωσε η Ε.Π.Ο. για τους ομίλους ανόδου στο περιφερειακό πρωτάθλημα – δεν «παίζουν» μόνα τους τα σωματεία πρωταθλητές μας, αλλά «παίζει» όλος ο Πειραιάς…..

Στα πλαίσια αυτά και προκειμένου η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Π. να είναι θεσμικά δίπλα στα σωματεία της ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ και ΑΡΗΣ ΑΜΦ. (που έχουν διπλά τους όλα τα σωματεία της δύναμης της), πραγματοποιεί την Πέμπτη 10.5.2012 στις 19.00 σύσκεψη της Διοίκησης της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ με τις Διοικήσεις των δυο σωματείων ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ και ΑΡΗΣ ΑΜΦ., προκειμένου να συμβάλλει μέσω αυτού του οργανωτικού συντονισμού, στην προσπάθεια των σωματείων της να διεκδικήσουν αγωνιστικά και επάξια την άνοδό τους στο περιφερειακό πρωτάθλημα στους προσεχείς αγώνες μπαράζ.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı