You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων και ρούχων για τους άστεγους

Συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων και ρούχων για τους άστεγους

Συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων και ρούχων για τους άστεγους

Συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων, ρουχισμού, και ειδών πρώτης ανάγκης για τους άστεγους, διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Ομάδα εθελοντών «Alex» σε συνεργασία με την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά. Η εθελοντική δράση, η οποία έχει θέμα: «Βοηθώντας τους άστεγους στον Πειραιά», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 από τις 11:30 έως τις 18:30 στο Γραφείο Εθελοντισμού (ισόγειο Δημαρχείου Πειραιά), στην πλατεία Κοραή.  Η κοινωνική αυτή εκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά.

Όσοι πολίτες επιθυμούν, μπορούν να προσφέρουν τα εξής: 

Είδη ρουχισμού: Κουβέρτες, γάντια, σκούφους, κασκόλ, κάλτσες

Τρόφιμα: Ζυμαρικά, όσπρια, λάδι, κονσέρβες, τοματοπελτέδες, λαχανικά, φρούτα, ξηρούς καρπούς, ζάχαρη,  αλεύρι, φρυγανιές, μαρμελάδα, μέλι,  γλυκά, μπισκότα, κρουασάν, μπάρες δημητριακών, αναψυκτικά, κακάο, τσάι, καφέ, νερά 500ml, ατομικούς χυμούς, γαλακτοκομικά,  αρτοσκευάσματα.

Είδη προσωπικής φροντίδας: Χαρτιά υγείας, μαντιλάκια, αντισηπτικά, σερβιέτες, σαπούνια, γάντια μιας χρήσης, οδοντόβουρτσες και οδοντόκρεμες, σαμπουάν, αφρόλουτρα, απορρυπαντικά.

Σημειώνεται πως τα φάρμακα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν μέσω του Κοινωνικού Φαρμακείου, στους άπορους συμπολίτες, που υποστηρίζονται από την ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κα Κορίνα Λαουλάκου, σε δήλωσή της τόνισε πως η εθελοντική δράση της  ομάδας εθελοντών «Αlex» που πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, είναι μια ενέργεια που δείχνει ευαισθησία και κοινωνική αλληλεγγύη. «Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες για την ουσιαστική στήριξη των αδύναμων συμπολιτών μας, είναι σημαντικές και πρέπει να υποστηρίζονται. Η ΚΟ.Δ.Ε.Π. δεν θα μπορούσε να μην σταθεί αρωγός στην προσπάθεια να βοηθήσουμε άστεγους συνανθρώπους μας. Θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο, να έρθει το Σάββατο στο Γραφείο Εθελοντισμού, στην πλατεία Κοραή και να προσφέρει ό,τι μπορεί ο καθένας. Πιστέψτε με κάθε προσφορά είναι ουσιαστική», τόνισε η Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı