You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Στ. Κασιμάτης “Ν’αναγνωρίσει το ελληνικό κοινοβούλιο το Παλαιστινιακό Κράτος”

Στ. Κασιμάτης “Ν’αναγνωρίσει το ελληνικό κοινοβούλιο το Παλαιστινιακό Κράτος”

Στ. Κασιμάτης “Ν’αναγνωρίσει το ελληνικό κοινοβούλιο το Παλαιστινιακό Κράτος”

Να προχωρήσουν σε αποφάσεις αναγνώρισης του Παλαιστινιακού Κράτους καλεί την Ελληνική Κυβέρνηση και το Κοινοβούλιο ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης σε δήλωσή του για το λουτρό αίματος στη Γάζα.

Ολόκληρη η δήλωση έχει ως εξής:

Η χθεσινή σφαγή στη Γάζα με τις μαζικές δολοφονίες Παλαιστίνιων διαδηλωτών, ανάμεσά τους παιδιά και ένα βρέφος, αλλά  και τους χιλιάδες τραυματίες προκαλεί αποτροπιασμό, αγανάκτηση και οργή. Η προκλητική στάση Ισραήλ και ΗΠΑ δεν μπορούν να μας καθιστούν θεατές των συνεχών βάρβαρων επιθέσεων και της διαρκούς παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων εναντίον ενός λαού, που διεκδικεί το δικαίωμα δημιουργίας του δικού του κράτους.

Ως Δήμαρχος της πόλης, που έχει αδελφοποιηθεί με τον Δήμο του Μπέιτ Σαχούρ της Παλαιστίνης, θέλω να εκφράσω τα αισθήματα ομόθυμης καταδίκης  του Κορυδαλλιώτικου λαού εναντίον της νέας επίθεσης του ισραηλινού στρατού, που συνιστά δολοφονία από πρόθεση.

ΟΗΕ, Ευρωπαϊκή Ένωση, κάθε διεθνής οργανισμός οφείλουν να καταδικάσουν απερίφραστα και χωρίς υποσημειώσεις, τη μαζική δολοφονία. Επίσης, να αναλάβουν άμεσα πρωτοβουλίες για ειρήνευση στην περιοχή και άμεση επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Τέλος, ζητάμε από την Ελληνική Κυβέρνηση και το Κοινοβούλιο να προχωρήσουν σε αποφάσεις αναγνώρισης του Παλαιστινιακού κράτους.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı