You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Στο ΕΣΥ το Νοσοκομείο Φυλακών Κορυδαλλού

Στο ΕΣΥ το Νοσοκομείο Φυλακών Κορυδαλλού

Στο ΕΣΥ το Νοσοκομείο Φυλακών Κορυδαλλού

“Ιδιαίτερα θετική εξέλιξη” σύμφωνα με τον Δήμαρχο Σταύρο Κασιμάτη

Την ικανοποίησή του για την ένταξη του Νοσοκομείου Κρατουμένων στο ΕΣΥ, εκφράζει με δήλωσή του ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης, υπογραμμίζοντας ότι ένα από τα αιτήματα της δημοτικής αρχής, των κρατουμένων και της κοινωνίας, που αφορούν στη βελτίωση συνθηκών ζωής των κρατουμένων, γίνεται πραγματικότητα. Παράλληλα, ζητά να προχωρήσει άμεσα η ένταξη και του Ψυχιατρείου των Φυλακών στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Αναλυτικά, όλη η δήλωση:

«Η δημοσίευση του Προεδρικού Διατάγματος για την ένταξη στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, του Νοσοκομείου Κρατούμενων με την δημιουργία του Ειδικού Κέντρου Υγείας Κρατουμένων Κορυδαλλού αποτελεί ιδιαίτερα θετικό βήμα. Ως δημοτική αρχή Κορυδαλλού εκφράζουμε την ικανοποίηση μας, γιατί ανταποκρίνεται σε ένα πάγιο και σταθερό αίτημα μας για τη βελτίωση των συνθηκών κράτησης, την προστασία της υγείας και της αξιοπρέπειας των κρατουμένων. Πάγιο αίτημα του Δήμου και του κορυδαλλιώτικου λαού παραμένει η πλήρης και οριστική απομάκρυνση του συνόλου των φυλακών από την πόλη. Όμως, έχουμε αποσυνδέσει τα κτίρια από τους ανθρώπους.

Κι αυτό το αποδεικνύουμε διαρκώς και με τις συνεχείς παρεμβάσεις μας, τις δράσεις και τα προγράμματα, που υλοποιούμε για κρατούμενους και ασθενείς, μακριά τις περισσότερες φορές από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ελπίζουμε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες, ώστε να υλοποιηθεί γρήγορα το προεδρικό διάταγμα και να αποκτήσουν οι κρατούμενοι τις συνθήκες περίθαλψης και φροντίδας υγείας, που αρμόζουν σε μια ευρωπαϊκή χώρα αλλά και να προχωρήσει γρήγορα η έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος για ένταξη και του Ψυχιατρείου των Φυλακών στο ΕΣΥ».

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı