You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Στον Πειραιά η Υπουργός Πολιτισμού για την ανάδειξη της Πειραϊκής

Στον Πειραιά η Υπουργός Πολιτισμού για την ανάδειξη της Πειραϊκής

Στον Πειραιά η Υπουργός Πολιτισμού για την ανάδειξη της Πειραϊκής

Το Δημαρχείο Πειραιά επισκέφθηκε σήμερα η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη η οποία συζήτησε με τον Δήμαρχο για μια σειρά θεμάτων του Δήμου που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι  Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Καρύδης και Δημήτρης Αράπης, καθώς και η σύμβουλος της Υπουργού Άννα Παναγιωταρέα.

“Σήμερα, αντί να έρθει εκείνος στην Αθήνα, προτίμησα να έρθω εγώ στον Πειραιά” δήλωσε η κα Μενδώνη. Οπως είπε, με τον Δήμαρχο βρήκαν κοινούς τόπους συνεργασίας στα περισσότερα από τα θέματα που συζήτησαν. “Αυτό το οποίο υποσχέθηκα και θα το κάνω πολύ γρήγορα, είναι να ξαναέρθουμε στον Πειραιά με τους συνεργάτες μου για να κάνουμε μια βόλτα στην Πειραϊκή,  σε συνεννόηση με την αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πειραιώς & Νήσων, να δούμε τι θα μπορούσε να γίνει στο σημαντικό αυτό κομμάτι της πόλης, το οποίο πραγματικά μπορεί να λειτουργήσει όχι μόνο ως πόλος αναψυχής, αλλά έχει βέβαιη και την αναπτυξιακή του διάσταση».

 Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε ότι για τον αρχαιολογικό χώρο της Πειραϊκής, η Υπουργός δεσμεύτηκε να κάνει ό,τι μπορεί, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για τους Πειραιώτες και την πόλη, για το αρχαίο θέατρο της Ζέας και μια σειρά άλλων ζητημάτων που αφορούν αρμοδιότητες του Υπουργείου Πολιτισμού. Είχαμε και έχουμε μια σταθερή συνεργασία, η οποία θα γίνει ακόμα πιο συχνή, έτσι ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την πόλη μας».

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı