You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Στον παλιό Ηράκλειτο το Δημοτικό Ωδείο Νίκαιας

Στον παλιό Ηράκλειτο το Δημοτικό Ωδείο Νίκαιας

Στον παλιό Ηράκλειτο το Δημοτικό Ωδείο Νίκαιας

Πάνω από 1 εκατ. ευρώ εξασφάλισε η δημοτική αρχή

Αποτελούσε αίτημα των καθηγητών και των μαθητών του και έναν από τους στόχους της δημοτικής αρχής. Το Δημοτικό Ωδείο της Νίκαιας, που είναι το μεγαλύτερο πανελλαδικώς, θα μεταφερθεί σε καινούριο χώρο και συγκεκριμένα στο ιδιόκτητο κτήριο του Δήμου στην οδό Κινικίου 14Α, το οποίο φιλοξενούσε το ΙΕΚ Ηράκλειτου.

Ο Δήμος υπέβαλλε σχετική μελέτη η οποία εγκρίθηκε και εντάχθηκε στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για την αποκατάσταση και επανάχρηση παλαιών δημοτικών κτιρίων. Στο ισόγειο του ίδιου κτιρίου, θα μεταφερθεί το 1ο ΚΑΠΗ που τώρα λειτουργεί σε ενοικιαζόμενο χώρο στην οδό Ναζιανζού.

«Έχοντας στοχεύσει στην αξιοποίηση του συγκεκριμένου κτιρίου, καταθέσαμε φάκελο στο ΕΣΠΑ και πετύχαμε την ένταξη, κερδίζοντας παραπάνω από 1 εκ. ευρώ για την πόλη μας. Είναι ακόμη μια καλή ευκαιρία για την αναβάθμιση της πλατείας του Αγίου Ιωάννου» τόνισε ο Δήμαρχος Γιώργος Ιωακειμίδης υπογραμμίζοντας ότι αποδεικνύεται, για άλλη μια φορά, «πως όταν έχεις δουλεμένες προτάσεις και ψάχνεις, βρίσκεις λύσεις και χρήματα για να στεγάσεις τις υπηρεσίες της πόλης στους δικούς σου χώρους».

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı