You Are Here: Home » ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ » Στον «πάγο» η Α’ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά

Στον «πάγο» η Α’ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά

Στον «πάγο» η Α’ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά

Σε πλήρες αδιέξοδο και σε μια κατάσταση που κινείται εκ των πραγμάτων εκτός νομίμου πλαισίου εξακολουθεί να βρίσκεται η Α’ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά. Τερτίπια, που κάποιοι τα αποδίδουν σε ρεβανσιστική διάθεση, εξακολουθούν να καθιστούν θεσμικά όργανα, όπως εν προκειμένω, το Κοινοτικό Συμβούλιο, αδύναμα να ανταποκριθούν στον ρόλο τους. Η μη συμμόρφωση με τη νομοθεσία που ρητά και κατηγορηματικά ορίζει ως πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας την πλειοψηφήσασα του συνδυασμού Χάρι Ζηλάκου, ευθύνεται για την άρση της ομαλότητας που έχει σαν αποτέλεσμα τη δυσλειτουργία με αρνητικό αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία και στα προβλήματα καθημερινότητας.

Προ ημερών, ο τρίτος σε ψήφους του συνδυασμού, κος Αλαφούζος επιχείρησε να συγκαλέσει συμβούλιο χωρίς, όμως, να ανταποκριθούν στην πρόσκληση τουλάχιστον 6 σύμβουλοι της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, οι οποίοι ζητούσαν με επιστολή τους την τήρηση των νομίμων διαδικασιών καθώς το συμβούλιο νομιμοποιείται να συγκαλέσει η κα Ζηλάκου. Σε διαφορετική περίπτωση το Κοινοτικό Συμβούλιο είναι παράνομο και οι αποφάσεις που λαμβάνονται είναι άκυρες.

Ωστόσο, παρά τις συνεχείς συστάσεις των κοινοτικών συμβούλων για τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες, η κατάσταση βρίσκεται σε τέλμα με σημαντικά θέματα να βρίσκονται στον «πάγο» και σοβαρά προβλήματα να μην επιλύονται.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı