You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Στον Μητροπολίτη Σεραφείμ ο Κωνσταντίνος Νιζάμης

Στον Μητροπολίτη Σεραφείμ ο Κωνσταντίνος Νιζάμης

Στον Μητροπολίτη Σεραφείμ ο Κωνσταντίνος Νιζάμης

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κωνσταντίνος Νιζάμης. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα εθνικά μας θέματα, το ζήτημα της ασφάλειας και οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζει η Ελλάδα.

Παράλληλα, ο κος Νιζάμης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για το κοινωνικό έργο της Μητρόπολης και τη διανομή 7.500 μερίδων φαγητού σε άπορους και άνεργους. Ωστόσο, ο υποψήφιος Δήμαρχος αν και τόνισε πως πρόκειται για μια εκ των ων ουκ άνευ πράξη απέναντι σε αποδεδειγμένως έχοντες ανάγκη, εξέφρασε τη αντίθεσή του με την προσφορά συσσιτίου σε αρτιμελείς συμπολίτες μας που έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν. Ειδικότερα, υποστήριξε ότι, «αντί συσσιτίου και βοήθειας να δοθούν θέσεις εργασίας, καθώς έτσι συντηρούμε ζητιάνους, επαίτες και ανθρώπους που ίσως δε χρειάζονται βοήθεια αλλά εξελίσσονται σε επαγγελματίες».

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κος Νιζάμης δήλωσε ότι «η συζήτηση και η ενημέρωση θα συνεχιστεί και για το καλό του Πειραιά αλλά και για το εθνικό, καθώς διαπιστώσαμε ταύτιση απόψεων. Θέλουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ενδυνάμωσης της εθνικής συνείδησης για τα Ελληνόπουλα που δυστυχώς, δεν ενημερώνονται για το ένδοξο παρελθόν της Πατρίδας μας υποθηκεύοντας το παρόν και το μέλλον σε ξένα συμφέροντα».

Τον κο Νιζάμη συνόδευσαν η πρώην πρόεδρος της ΔΕΠΕΠ και Κατερίνα Αναγνώστου και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ελενα Γκρίλλα.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı