You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Στον “Ηφαιστο” η Συντονιστική Γραμματεία του ΚΙΝΑΛ Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη

Στον “Ηφαιστο” η Συντονιστική Γραμματεία του ΚΙΝΑΛ Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη

Στον “Ηφαιστο” η Συντονιστική Γραμματεία του ΚΙΝΑΛ Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη

Με τον σύλλογο ΑΜΕΑ Αυτοάνοσων “Ήφαιστος ” συναντήθηκε η συντονιστική Γραμματεία του Κινήματος Αλλαγής Νίκαιας -Αγ.Ι.Ρέντη. Η συνάντηση έγινε στα γραφεία του συλλόγου με αντικείμενο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά διεκδικώντας την ισοτιμία στη ζωή.
Ο σύλλογος ΑΜΕΑ Αυτοάνοσων ΗΦΑΙΣΤΟΣ που εδρεύει στη Νίκαια ζητά πλήρη επαναφορά του Νόμου 77, σύνταξη και επίδομα συνόδου προσώπου, αναπηρικά αυτοκίνητα νέας τεχνολογίας επιδοτούμενα, ειδικό συμβούλιο γιατρών για άτομα με πολλά προβλήματα υγείας, ιατρικές εξετάσεις εντός των νοσοκομείων και όχι σε διαγνωστικά κέντρα, προσβάσιμες ράμπες, τουαλέτες για ΑΜΕΑ σε δημόσιους χώρους. Επίσης, υπογράμμισαν ότι δεν υπάρχει σε νοσοκομεία αξονικός τομογράφος για υπέρβαρους ενώ υπάρχουν ΤΟΜΥ μόνο με δύο παθολόγους. Τα ραντεβού με τους γιατρούς ορίζονται μετά από δυόμιση μήνες και διαρκούν μόλις 20 λεπτά.

Ανάμεσα στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι και η συμμετοχή 25% για αναπηρικό καρότσι, νοσοκομειακό κρεβάτι αλλά και σε όλα τα είδη που μπορεί να χρειαστούν. Παλαιότερα, η συμμετοχή ήταν μηδενική,

“Νιώσαμε την αγωνία και αγανάκτησή τους. Μας ζήτησαν να τους στηρίξουμε στην επίλυση των προβλημάτων τους. Εμείς τους ενημερώσαμε για τις θέσεις του Κινήματός μας. που ζουν μέσα στην ανέχεια έκλεισαν ζητώντας την στιριξη μας να ακουστεί η φωνή τους . Ο ΣΥΡΙΖΑ δε στάθηκε δίπλα στα άτομα με αναπηρία. Τους πήρε και αυτά που είχαν” τόνισαν η Συντονίστρια της Γραμματείας του ΚΙΝΑΛ Αθηνά Μπούτση Χαραλαμπίδου, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Παναγιώτης – Ιωάννης Φωτόπουλος, ο Υπεύθυνος περιβάλλοντος Αντίπατης Θανάσης και η Υπεύθυνη Κοινωνικής Πολιτικής Αλληλεγγύης, Πρόνοιας, Ισότητας Φουφλή Άννα.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı