You Are Here: Home » ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ » Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες με τα 1100 κιλά ηρωίνης

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες με τα 1100 κιλά ηρωίνης

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες με τα 1100 κιλά ηρωίνης

Εκατόν τριάντα τρία κιλά και τετρακόσια είκοσι γραμμάρια (1.133,420 κιλά) ηρωίνης εντόπισαν σε αποθήκη στην περιοχή Κορωπίου τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος. Εκεί γινόταν η συσκευασία τους σε σάκους μαρμαρόσκονης, προκειμένου να διακινηθούν παράνομα με φορτηγά οχήματα τόσο στον ελλαδικό χώρο όσο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Ειδικότερα, μετά από έρευνα που διεξήχθη στη συγκεκριμένη αποθήκη καθώς και σε ύποπτες οικίες των βορείων προαστίων, συνελήφθησαν συνολικά 11 άτομα, εκ των οποίων 5 αλλοδαποί, 5 Ελληνες και ένας ανήλικος.

Συγκεκριμένα, κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης και μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και πολύωρη παρακολούθηση, διαπιστώθηκε η μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης σε αποθήκη στην περιοχή Κορωπίου, όπου γινόταν η συσκευασία τους σε σάκους μαρμαρόσκονης, προκειμένου να διακινηθούν παράνομα με φορτηγά οχήματα τόσο στον ελλαδικό χώρο όσο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά τετρακόσιες σαράντα τρεις (443) πλαστικές συσκευασίες ηρωίνης, συνολικού μικτού βάρους ενός τόνου και εκατόν τριάντα τριών κιλών και τετρακοσίων είκοσι γραμμαρίων (1,133,420kgr), καθώς επίσης ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους πέντε γραμμαρίων και ενός δεκάτου (5,1gr).

Επιπλέον, κατασχέθηκανέξι πολυτελή Ι.ΧΕ. οχήματατα οποία εμπλέκονται στην παράνομη μεταφορά των προαναφερθέντων ναρκωτικών ουσιών, έναπιστόλι με μία γεμιστήρα που περιείχε εννέα φυσίγγια, τοχρηματικό ποσό των έξι χιλιάδων και διακοσίων τριάντα πέντε ευρώ (6,235 )και λοιπά αντικείμενα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, ενώ οι κατηγορούμενοι πρόκειται να προσαχθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά. Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı