You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Στη Σαλαμίνα ο Περιφερειάρχης Αττικής

Στη Σαλαμίνα ο Περιφερειάρχης Αττικής

Στη Σαλαμίνα ο Περιφερειάρχης Αττικής

Για την πορεία υλοποίησης σημαντικών έργων χρηματοδοτούμενων από την Περιφέρεια Αττικής στη Σαλαμίνα ενημερώθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε στο νησί. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο Περιφερειάρχης παρέδωσε στον Δήμαρχο Γ. Παναγόπουλο ένα απορριμματοφόρο, 115 καφέ κάδους για τη συλλογή βιοαποβλήτων, καθώς και κάδους εσωτερικού χώρου ανακύκλωσης και χωριστής συλλογής πλαστικών, μεταλλικών και χάρτινων συσκευασιών. 

Ο Γ. Πατούλης συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Β. Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη, τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας, Περιβάλλοντος και Πρόεδρο του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) Β. Κόκκαλη και το δήμαρχο  Γ. Παναγόπουλο επισκέφθηκε κομβικά έργα τα οποία υλοποιούνται από την Περιφέρεια Αττικής ενώ έγινε συζήτηση και για υπό ένταξη έργα. 

Μεταξύ άλλων επισκέφθηκε το Ναυτικό και το Λαογραφικό Μουσείο. Ενημερώθηκε για την ανάπλαση και αξιοποίηση σημαντικών αρχαιολογικών και ιστορικών σημείων, ενώ εξέφρασε την πρόθεσή του να προβεί στην χρηματοδότηση ειδικής δράσης μέσω της οποίας θα δημιουργηθεί ψηφιακό μουσείο για τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας. 

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τα έργα οδοποιίας που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια και είναι ύψους 2 εκατ. ευρώ καθώς και για το σημαντικό έργο ομβρίων το οποίο ξεμπλόκαρε με ενέργειες της Περιφέρειας. Ο Περιφερειάρχης επισκέφθηκε το λιμάνι καθώς και το σημείο από το οποίο ξεκινάει ο αγωγός ύδρευσης της Αίγινας. 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı