You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Στη Διαβούλευση για την απομάκρυνση των ναυαγίων από την Κυνόσουρα ο Ανδρέας Παλευρατζής

Στη Διαβούλευση για την απομάκρυνση των ναυαγίων από την Κυνόσουρα ο Ανδρέας Παλευρατζής

Στη Διαβούλευση για την απομάκρυνση των ναυαγίων από την Κυνόσουρα ο Ανδρέας Παλευρατζής

“Καθώς τα ημιβυθισμένα και βυθισμένα κουφάρια απομακρύνονται ένας βούρκος ρύπανσης και εγκατάλειψης αποκαλύπτεται. Εννοείται ότι μόλις ολοκληρωθεί ο σχηματισμός ενός πλήρους φακέλου, τα στοιχεία θα διαβιβαστούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά” τόνισε ο Διοικητής της Δημόσιας Αρχής Λιμένων, Δημοσθένης Μπακόπουλος κατά τη χθεσινή Δημόσια Συνέλευση Διαβούλευσης που σήμανε την έναρξη των εργασιών ναυαγιαίρεσης και απομάκρυνσης των ναυαγίων εκτός της θαλάσσιας περιοχής του Τύμβου Σαλαμίνας.

“Κατά την πρώτη επίσκεψη κλιμακίου της ΔΑΛ πριν από 1,5 χρόνο στο σοκαριστικό νεκροταφείο πλοίων της Σαλαμίνας, θυμάμαι σκυθρωπά πρόσωπα να αντιμετωπίζουν με εύλογη δυσπιστία τη δέσμευση της Αρχής να αποκαταστήσει τη νομιμότητα καθαρίζοντας τον αρχαιολογικό χώρο από τα ναυάγια. Η διαδρομή υπήρξε μακρά και δύσκολη έχοντας απέναντί της κυρίως συμφέροντα που επιδίωξαν να επιβαρύνουν τον φορολογούμενο με τα κόστη αυτών των ανελκύσεων»πρόσθεσε ο κος Μπακόπουλος.

Παρών στη Δημόσια Συνέλευση Διαβούλευσης ήταν και ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, γνωστός δικηγόρος, Ανδρέας Παλευρατζής ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απομάκρυνση των ναυαγίων που υποβαθμίζουν και ρυπαίνουν τον αρχαιολογικό χώρο όπου οι ήρωες Σαλαμινομάχοι βύθισαν τον Περσικό στόλο του Ξέρξη το 480 π.Χ.

 

Καθώς τα ημιβυθισμενα και βυθισμένα κουφάρια απομακρύνονται ένας βούρκος ρύπανσης και εγκατάλειψης αποκαλύπτεται. Εννοειται ότι μόλις ολοκληρωθεί ο σχηματισμός ενός πλήρους φακέλου, τα στοιχεία θα διαβιβαστούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά.

Gepostet von Δημόσια Αρχή Λιμένων am Donnerstag, 4. Juli 2019

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı