You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Στην Dimand η στέγαση των Δικαστηρίων του Πειραιά

Στην Dimand η στέγαση των Δικαστηρίων του Πειραιά

Στην Dimand η στέγαση των Δικαστηρίων του Πειραιά

Στην “Ηub 204” η οποία συνδέεται με την Dimand καταλήγει τελικά ο διαγωνισμός για τη στέγαση του νέου Δικαστικού Μεγάρου, ύψους 80,9 εκατ. ευρώ.

Κατόπιν της σχετικής συνεδρίασης του Ταμείου Χρηματοδότησης Δικαστικών Κτιρίων (ΤΑ.Χ.ΔΙ.Κ.) το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε την απόρριψη της ένστασης που είχε κατατεθεί από την 
“Golden Horizon”, εταιρεία η οποία συνδέεται με ισραηλινά κεφάλαια.

Με την ίδια, ομόφωνη, απόφαση, το Ταμείο κατακυρώνει τελικά το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για την αγορά του ακινήτου προς στέγαση των δικαστικών υπηρεσιών του Πειραιά, με ποσό ύψους 80,9 εκατ. ευρώ στην εταιρεία “Ηub 204”, η οποία συνδέεται με την Dimand.

Η πρόταση της Dimand αφορά το «ακίνητο Δασκαλάκη», το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στα πρώην ακίνητα της καπνοβιομηχανίας Παπαστράτος και έχει επιφάνεια 17.000 τ.μ. (εντός του οποίου βρίσκεται κτίσμα 4.400 τ.μ.), ενώ υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής νέου κτιρίου γραφείων υψηλών περιβαλλοντικών προδιαγραφών συνολικής επιφάνειας περί τα 36.000 τ.μ.

Από την πλευρά της, η “Golden Horizon” είχε προτείνει το παλιό κτίριο της πρώην καπνοβιομηχανίας Κεράνη.

Στη χθεσινή απόφασή του το Δ.Σ. του ΤΑ.Χ.ΔΙ.Κ. υιοθέτησε την άποψη της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης, οι οποίες αφορούν στους χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων στο προσφερόμενο ακίνητο, καθώς και στην ασφαλή πρόσβαση και αποχώρηση των μεταγωγικών οχημάτων.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı