You Are Here: Home » ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ » Στα λόγια χτίζεις ανώγια και κατώγια.

Στα λόγια χτίζεις ανώγια και κατώγια.

Στα λόγια χτίζεις ανώγια και κατώγια.

Από έργα αποδείχθηκες τζούφιος.

Κύριε Δήμαρχε,

Η πόλη σου είναι πρωταθλήτρια στην προεκλογική χαρτομανία. Ολoι οι υποψήφιοι με αρχηγό εσένα έχετε φέρει το χάος στις γειτονιές, σε κολώνες, φανοστάτες χωρίς να αφήνετε ελεύθερο έναν τετραγωνικό πόντο. Ολοι εσείς θα σώσετε την πόλη; Μια και το έφερε η κουβέντα… πότε είπες θα κλείσει το νεκροταφείο της Ανάστασης; Πότε θα υπογειοποιηθούν τα καλώδια υψηλής τάσης; Πότε θα γίνει η πίστα Φόρμουλα 1; Ε, ρε, ρεσάλτο που σου χρειάζεται.

Κύριε Δήμαρχε,

Υπερβολικές και κοστοβόρες καμπάνιες των κομμάτων. Λεφτά υπάρχουν για χαρτοπόλεμο και TV εντυπώσεις. Μόνο που τα λεφτά είναι του ελληνικού λαού. 11 εκατ. μοιράστηκαν στα κόμματα από τις σάρκες των Ελλήνων. Ολοι στο ίδιο καζάνι βράζουν. Γιατί κανείς δεν πρότεινε τα λεφτά να δοθούν σε κοινωνικά αδύναμες ομάδες;

Κύριε Δήμαρχε,

Τι θα γίνει με τους φοίνικες της παραλίας; Θα τους αφήσεις τροφή στο κόκκινο σκαθάρι; Η παραλία της Αίγινας θα αλλάξει ριζικά όψη αν χαθούν τα 50 ετών φοινικόδεντρα. Πόσο κοστίζει ο γεωπόνος; Μήπως χρειάζεται μελέτη το… έργο;

Κύριε Δήμαρχε,

Σοφή η απόφασή σου να αποχωρήσεις και να μη διεκδικήσεις δεύτερη θητεία. Ασ’τους να φαγωθούνε. Ολοι έχουν τέτοια βαρίδια στα ψηφοδέλτιά τους που την επομένη των εκλογών θα αρχίσουν τα όργανα για τις θέσεις – κλειδιά. Ξέρεις τώρα… Λιμενικό Ταμείο, προεδριλίκια, αντιδημαρχίες κ.λ.π.

Κύριε Δήμαρχε,

Το είδα γραμμένο στη στάση του Δημοτικού Θεάτρου. «Η ντροπή δεν είναι δουλειά, αντί να χτυπάς το εισιτήριο, χτύπα τον ελεγκτή». Ολοι δίκιο έχουν. Οι επιβάτες που είναι άφραγκοι αλλά και οι συγκοινωνιακοί φορείς. Οσο για τους ελεγκτές, η άχαρη δουλειά που βρήκαν να κάνουν είναι επικίνδυνη. Νομίζω πως σύντομα θα έχουμε και νέα κακά μαντάτα.

Κύριε Δήμαρχε,

Τα ασπρισμένα με ασβέστη φρεάτια των υπονόμων δεν είναι καινοτομία. Είναι μια απλή κίνηση εύκολης και αποτελεσματικής απολύμανσης που εφαρμόζεις εδώ και τρία χρόνια. Δυστυχώς, όμως, δεν βρίσκεις μιμητές. Τα φρεάτια των γύρω δήμων είναι σε κακό χάλι.

 

Κύριε Δήμαρχε,

Πριν από λίγες μέρες, τρώγαμε στου Κάκια και άκουσα στο διπλανό τραπέζι κάτι που μου έκανε εντύπωση. Μια παρέα νέων ανθρώπων είχε συζήτηση γύρω από τις δημοτικές εκλογές. Ελεγαν ότι το νησί είναι πιο καθαρό από ποτέ. Μίλαγαν και για την αποχέτευση που επιτέλους, προχωράει. Νομίζω πως ήταν ψηφοφόροι σου.

Κύριε Δήμαρχε,

Ειλικρινώς, θέλω να συγχαρώ τον Δημήτρη Γκερλέ για την επιλογή του να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του Θοδωρή Δρίτσα. Ο Δημήτρης ακολούθησε την καρδιά του και τα ιδανικά του. Σοβαρός και μετρημένος, πρώην αντιδήμαρχος, στέλεχος που δεν εκφυλίστηκε.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı