You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Στα Δημοτικά Ιατρεία Νίκαιας οι “Γιατροί Χωρίς Σύνορα” για τους ανασφάλιστους

Στα Δημοτικά Ιατρεία Νίκαιας οι “Γιατροί Χωρίς Σύνορα” για τους ανασφάλιστους

Στα Δημοτικά Ιατρεία Νίκαιας οι “Γιατροί Χωρίς Σύνορα” για τους ανασφάλιστους

Στην κάλυψη αναγκών πρωτοβάθμιας περίθαλψης των ανασφάλιστων κατοίκων καθώς και όσων δε διαθέτουν νομιμοποιητικά έγγραφα, προχωρά η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Ισότητας και Τρίτης Ηλικίας Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη σε συνεργασία με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.

Ο γιατρός θα βρίσκεται κάθε Τετάρτη από τις 2 το μεσημέρι έως τις 8 το απόγευμα στα Δημοτικά Ιατρεία (Εφέσου 84, Νίκαια, τηλ. 2104932863).
Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, γενικός γιατρός θα παρέχει τις υπηρεσίες του στους ωφελούμενους ανάλογα με την πάθησή τους και όπου κρίνεται απαραίτητο θα τους παραπέμπει στο δημόσιο σύστημα υγείας ή άλλες οργανώσεις. Επιπλέον, στις περιπτώσεις που κρίνεται σκόπιμο, παρέχεται σύντομη συμβουλευτική σε ατομικό επίπεδο όσον αφορά στην προσωπική υγιεινή και αντισύλληψη. Ακόμη θα διατίθεται
ιατροφαρμακευτικό υλικό προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες σε πρωτοβάθμιο επίπεδο.
Οι υπηρεσίες θα προσφέρονται τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και πρωτόκολλα αποφυγής μετάδοσης και διασποράς της νόσου COVID-19, συμπεριλαμβανομένης της τήρησης ασφαλών αποστάσεων και αποφυγής συνωστισμού.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı