You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Σταύρος Κασιμάτης: Πάμε και πάλι όλοι μαζί για τη μεγάλη νίκη!

Σταύρος Κασιμάτης: Πάμε και πάλι όλοι μαζί για τη μεγάλη νίκη!

Σταύρος Κασιμάτης: Πάμε και πάλι όλοι μαζί για τη μεγάλη νίκη!

Ο Σταύρος Κασιμάτης είναι ο νικητής του α΄ γύρου των Δημοτικών Εκλογών στον Κορυδαλλό με ισχυρό προβάδισμα 16 ποσοστιαίων μονάδων, έναντι του δεύτερου, Νίκου Χουρσαλά. Ο συνδυασμός του νυν Δημάρχου καταλαμβάνει 15 έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο έναντι 9 του δεύτερου συνδυασμού.

Στη δήλωση του μετά τα τελικά αποτελέσματα, ο Σταύρος Κασιμάτης τονίζει, μεταξύ άλλων:

«Θέλω να ευχαριστήσω καθέναν και καθεμιά ξεχωριστά, όσες και όσους μας τίμησαν και πάλι με την εμπιστοσύνη τους. Ο Κορυδαλλός μάς ανέδειξε νικητές του πρώτου γύρου, την πρώτη και ισχυρή δύναμη στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δώσαμε έναν πολιτισμένο αγώνα, με μοναδικά επιχειρήματα το σημαντικό μας έργο, τους στόχους και το όραμα μας, που κάνουμε πράξη.

Οι δημότες επιβεβαίωσαν για μια ακόμα φορά ότι εμπιστεύονται την παράταξη της δημιουργίας, του έργου, της σταθερότητας, της ενότητας. Την μεγάλη ανεξάρτητη, πολυσυλλεκτική, ακομμάτιστη παράταξη που λογοδοτεί μόνο στον Κορυδαλλιώτικο λαό!

Την επόμενη Κυριακή ψηφίζουμε Δήμαρχο. Ψηφίζουμε αυτόν που έχει αποδείξει ότι αποκλειστική του προτεραιότητα είναι ο Κορυδαλλός. Αυτόν που μπορεί να εγγυηθεί την συνέχιση των μεγάλων έργων. Αυτόν που μπορεί να εγγυηθεί την σταθερότητα και την πρόοδο της πόλης. Δήμαρχο πλειοψηφίας, που μπορεί να ενώσει για να πάει η πόλη μας ακόμα πιο μπροστά.

Πάμε και πάλι όλοι μαζί για τη μεγάλη νίκη! Όλοι μαζί για τον Κορυδαλλό των ονείρων μας!».

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı