You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Στέφανος Χρήστου: Αξίζουμε ασφαλέστερο Κορυδαλλό

Στέφανος Χρήστου: Αξίζουμε ασφαλέστερο Κορυδαλλό

Στέφανος Χρήστου: Αξίζουμε ασφαλέστερο Κορυδαλλό

Από το Γραφείο Τύπου του πρώην Δημάρχου Κορυδαλλού, πρώην Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, ξανά», Στέφανου Χρήστου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Με μεγάλη θλίψη και αποτροπιασμό άκουσα την είδηση για τη δολοφονία ενός δημότη του Κορυδαλλού με μεθόδους του υποκόσμου. Αυτή η βάναυση πράξη αντικατοπτρίζει ένα κρεσέντο βίας και εγκλήματος που πλήττει την ευρύτερη περιοχή μας. Οι υπαίτιοι πρέπει να αντιμετωπιστούν με αποφασιστικότητα και αμείλικτη δράση.Καλώ την Κυβέρνηση να αναλάβει την ευθύνη της και να αυξήσει την αστυνομική δύναμη στην περιοχή του Κορυδαλλού. Η ασφάλεια των δημοτών είναι προτεραιότητα και πρέπει να διασφαλίζεται με κάθε τρόπο καθώς απαιτούνται αυξημένες προσπάθειες για την καταπολέμηση του εγκλήματος και την αποτροπή τέτοιων τραγικών γεγονότων.

Εγώ και συνεργάτες μου είμαστε αποφασισμένοι να εργαστούμε με σθένος για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των πολιτών μας. Στόχος μας πρέπει να είναι η οικοδόμηση μιας τοπικής κοινωνίας όπου η ειρήνη, η ασφάλεια και η δικαιοσύνη θα επικρατούν. Καλώ όλους τους κατοίκους και τους φορείς του Κορυδαλλού να ενωθούμε, να καταδικάσουμε αυτήν τη βίαιη πράξη και να απαιτήσουμε από την Κυβέρνηση να αντιμετωπίσει με αποφασιστικότητα αυτό το πρόβλημα, παρέχοντας τους απαραίτητους πόρους για την ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης στην περιοχή μας και φυσικά, να τηρήσει τις δεσμεύσεις τις για την οριστική απομάκρυνση των φυλακών, αλλά και για την αποτροπή της οπαδικής βίας και του χουλιγκανισμού.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να βυθιστεί ο Κορυδαλλός στο φόβο και την ανασφάλεια. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας, μπορούμε να επιτύχουμε το στόχο για έναν Κορυδαλλό, ασφαλή για όλους τους δημότες του. Ας σταθούμε απέναντι στο έγκλημα και ας επιδείξουμε αποφασιστικότητα στον αγώνα για έναν καλύτερο και ασφαλέστερο Κορυδαλλό, τον οποίο αξίζουμε.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı