You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Στέλιος Μανουσάκης με το ΚΙΝΑΛ στην Α’ Πειραιά – “Για ριζική ανατροπή του πολιτικού σκηνικού”

Στέλιος Μανουσάκης με το ΚΙΝΑΛ στην Α’ Πειραιά – “Για ριζική ανατροπή του πολιτικού σκηνικού”

Στέλιος Μανουσάκης με το ΚΙΝΑΛ στην Α’ Πειραιά – “Για ριζική ανατροπή του πολιτικού σκηνικού”

Με σαφείς θέσεις για την εθνική και νησιωτική πολιτική, την παιδεία, την οικονομία, την ανάπτυξη και τη δικαιοσύνη κατεβαίνει στις επικείμενες εκλογές στην Α’ Πειραιά, με το ΚΙΝΑΛ. Ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, Στέλιος Μανουσάκης, γέννημα θρέμμα Πειραιώτης, διεκδικεί επάξια μία βουλευτική έδρα στις επικείμενες εκλογές καθώς είναι από τα πρόσωπα που ήταν παρόντα σε κάθε αγώνα είτε για την προστασία των δικαιωμάτων από δικηγορικού κόσμου είτε για τη διαφύλαξη της εικόνας της πόλης του και την αναβάθμιση της ποιότητα ζωής των συμπολιτών του. Θυμίζουμε ότι ως μάχιμος πρόεδρος του Δ.Σ. πρωτοστάτησε στην προσπάθεια να απομακρυνθεί ο ΟΚΑΝΑ από το κέντρο του Πειραιά κάτι που τελικώς επετεύχθη και οι πάντες σχεδόν, του το αναγνωρίζουν. «Αποφάσισα να συμμετάσχω σ’ έναν αγώνα, υποσχόμενος και δεσμευόμενος  να καταβάλω κάθε απαιτούμενη προσπάθεια, χωρίς να φοβάμαι το κόστος της άποψής μου και αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη των επιλογών μου, ​χωρίς αντάλλαγμα, χωρίς προσμονή ανταπόδοσης» αναφέρει χαρακτηριστικά. ​

Έχοντας θητεύσει σε θέσεις ευθύνης και διοίκησης, έχοντας ασκήσει επί μακρόν επαγγελματική δραστηριότητα και όντας διαρκώς παρών σε όλες τις κοινωνικές και πολιτικές δράσεις της πόλης του Πειραιά, έχει την εμπειρία αλλά και τις ικανότητες να συνεργαστεί με τις πολιτικές εκείνες δυνάμεις που επιδιώκουν τη ριζική ανατροπή του πολιτικού σκηνικού των πελατειακών σχέσεων και τη ρήξη με την ανευθυνότητα και το λαϊκισμό.

Χθες, ο κος Μανουσάκης προσκάλεσε τους εκπροσώπους του Πειραϊκού Τύπου και τους πολιτικούς συντάκτες προκειμένου μεταξύ τυρού και αχλαδίου να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τα οικονομικά αδιέξοδα της μέσης ελληνικής οικογένειας αλλά και τους εθνικούς κινδύνους που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı