You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Σπείρα ληστών εξάρθρωσε το Τ.Α. Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη με τους μόλις 14 αστυνομικούς

Σπείρα ληστών εξάρθρωσε το Τ.Α. Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη με τους μόλις 14 αστυνομικούς

Σπείρα ληστών εξάρθρωσε το Τ.Α. Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη με τους μόλις 14 αστυνομικούς
Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στην περιοχή του Ρέντη και κυρίως πέριξ των πολυχώρων «ALLOU FAN PARK» και «VILLAGE PARK» προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τ.Α. Νίκαιας και Ρέντη και της Ομάδας ΔΙΑΣ. Ειδικότερα έπειτα από άριστη συνεργασία και επαγγελματισμό συνελήφθησαν έξι άτομα, εκ των οποίων οι τρεις επ΄αυτοφώρω για ληστεία κατ΄εξακολούθηση και κατά συναυτουργία, καθώς και σύσταση Εγκληματικής Οργάνωσης. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πειραιά.
“Με 14 αστυνομικούς αντί 46 το Τμήμα Ασφαλείας”
Το Δ.Σ. της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά συγχαίρει δημόσια τους συναδέλφους της για την επιτυχία ενώ παράλληλα δεν παραλείπει να επισημάνουν την απουσία υπηρεσιών καθαρισμού αλλά και δυναμικού εδώ και ένα μήνα στο κτίριο του Αστυνομικού Τμήματος και Τμήματος Ασφαλείας.
“Το Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας- Αγ.Ι.Ρέντη αποτελεί μία από τις πλέον υποστελεχωμένες υπηρεσίες του Πειραιά που η περαιτέρω αποδυνάμωση του εντός 30 ημερών περίπου, με την υλοποίηση των τακτικών μεταθέσεων, θα θέσει σε κίνδυνο τόσο τη διατάραξη του οικογενειακού προγραμματισμού των αστυνομικών, την καταστρατήγηση των εργασιακών τους δικαιωμάτων όσο και την βιώσιμη παροχή υπηρεσιών ασφάλειας προς τους πολίτες της περιοχής, αφού η παρούσα δύναμη θα ανέρχεται σε 14 αστυνομικούς!! ενώ θα έπρεπε να έχει 46.
Επιβάλλεται, η πολιτική και φυσική ηγεσία και όλοι οι αρμόδιοι φορείς, επιτέλους να δώσουν άμεσα λύσεις στα τρέχοντα και σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν το αστυνομικό προσωπικό και ιδιαίτερα αυτά των ελλείψεων τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, όσο και σε υλικοτεχνική υποδομή και μέσα. Ζητούμε την άμεση ενίσχυση των Τμημάτων Ασφαλείας & Αστυνομικών Τμημάτων του Πειραιά” καταλήγει η Ενωση.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı