You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Σοβαρό πλήγμα για τα καταστήματα του Μικρολίμανου

Σοβαρό πλήγμα για τα καταστήματα του Μικρολίμανου

Σοβαρό πλήγμα για τα καταστήματα του Μικρολίμανου

Το συνέδριο του ΚΙΝΑΛ «έδιωξε» τους πελάτες

Άλλο ένα πλήγμα για τους καταστηματάρχες του Μικρολίμανου. Εν μέσω των εργασιών της ΕΥΔΑΠ, εν όψει της ανάπλασης της περιοχής, οι μαγαζάτορες είχαν να αντιμετωπίσουν άλλη μια δυσκολία. Το συνέδριο του ΚΙΝΑΛ. Ο ένας και μοναδικός χώρος στάθμευσης των οχημάτων διατέθηκε από το ΣΕΦ στους συνέδρους του Κινήματος με αποτέλεσμα οι επισκέπτες – πελάτες των καταστημάτων να αναζητούν ματαίως θέση παρκαρίσματος και να εγκαταλείπουν τελικώς, την προσπάθεια.

Την ίδια ώρα, ο χώρος στάθμευσης ήταν άδειος καθώς μόλις τρεις σύνεδροι στάθμευσαν τα αυτοκίνητά τους, την πρώτη μέρα του συνεδρίου, ενώ την επομένη, ούτε ένας, πλην του ρεπόρτερ μας που απλώς, δήλωσε σύνεδρος. Όπως μας είπαν, κάποιοι δεν το γνώριζαν, ενώ τ’άλλα στελέχη του ΚΙΝΑΛ (μόλις 1300 από τα 4000 άτομα έδωσαν το παρών) προτίμησαν άλλον χώρο, πλησιέστερο στο ΣΕΦ.

Αν και ο καιρός ήταν κατάλληλος για βόλτα και φαγητό στο γραφικό Μικρολίμανο, οι πελάτες έφευγαν ελλείψει πάρκινγκ με συνέπεια οι επιχειρήσεις να μείνουν με άδεια τραπέζια και χωρίς εισπράξεις.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τη διευθύντρια του ΣΕΦ κα Τσιλιγκίρη, μας είπε ότι ο χώρος πάρκινγκ ανήκει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και βάσει του σχεδιασμού που γίνεται θα τον εκμεταλλεύεται στο εξής κατ’ αποκλειστικότητα. Πρόκειται σαφώς, για μια δυσάρεστη είδηση για τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων που θα βλέπουν τους πελάτες τους συνεχώς να μειώνονται.

Οσο για το συνέδριο του ΚΙΝΑΛ, λόγω Φώφης κι αυτό… πήγε… άπατο.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı