You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Σοβαρή ρήξη Μαρινάκη – Μώραλη: Ο δήμαρχος Πειραιά απειλεί με παραίτηση!

Σοβαρή ρήξη Μαρινάκη – Μώραλη: Ο δήμαρχος Πειραιά απειλεί με παραίτηση!

Σοβαρή ρήξη Μαρινάκη – Μώραλη: Ο δήμαρχος Πειραιά απειλεί με παραίτηση!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του piperata.gr του Πάρι Κουρτζίδη, ο επανεκλεγείς δήμαρχος Πειραιά είχε ιδιαίτερα έντονο φραστικό επεισόδιο με τον πρώτο σε σταυρούς δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού του, Βαγγέλη Μαρινάκη, όπου τον απείλησε ακόμη και με παραίτηση!

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Αφορμή για το περιστατικό, μεταξύ Γιάννη Μώραληκαι Βαγγέλη Μαρινάκη, υπήρξε η επιμονή του εφοπλιστή ο δήμαρχος να καρατομήσει τον Αλέξανδρο Αργουδέλη από αντιδήμαρχο Πειραιά, ο οποίος έχει αρμοδιότητες στη Διεύθυνση Οδοποιίας – Αποχέτευσης και στον τομέα Πολιτικής Προστασίαςκαι Διαχείρισης Κρίσεων.

Σύμφωνα με τον πληροφοριοδότη – αυτόπτη μάρτυρα, ο επιχειρηματίας έφτασε μέχρι και στο σημείο να «υπενθυμίζει» στον Γιάννη Μώραλη ότι αυτός τον έκανε δήμαρχο της πόλης του Πειραιάκαι δεν γίνεται να του «αυθαδιάζει»

Για να λάβει την απάντηση του δημάρχου: «δεν είμαι μαριονέτα σου, αλλά αν συνεχίσεις να επιμένεις, τότε θα παραιτηθώ και θα πάω με τη Φώφη για βουλευτής του ΚΙΝΑΛ. Είχε δίκιο, τελικά, ο Πέτρος».

Τα Piperata.gr φυσικά δεν μπορούν να γνωρίζουν αν ο ακριβής διάλογος ήταν αυτός, ή αν κάπως έτσι διατυπώθηκαν, όμως, έχουν διασταυρώσει την ύπαρξη του φραστικού επεισοδίου, το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το πρώτο από την ημέρα που ο κ. Μώραλης εξελέγη δήμαρχος. Οι πληροφορίες λένε ότι ο εφοπλιστής περιμένει την καρατόμηση του Αργουδέλη και θα επανέλθει, ο δε δήμαρχος δεν προτίθεται να υποκύψει… Το τι θα συμβεί τελικά και ποιος θα επικρατήσει και με ποιον τρόπο, είναι άγνωστο. Όπως άγνωστος είναι ο λόγος που τόσο επίμονα ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να “φάει” τον αντιδήμαρχο οδοποιίας του Πειραιά.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, η αναίτια επίθεση που δέχθηκε το ίδιο κιόλας βράδυ του συμβάντος, ο εν λόγω αντιδήμαρχος, από διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης της επιρροής του εφοπλιστή, με αφορμή μία ανάρτηση που έκανε ο Αλέξανδρος Αρκουδέλης στο Facebook, θέλοντας να ευχαριστήσει τους ψηφοφόρους του για την επανεκλογή του.

πηγή: piperata.gr

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı