You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » “Σε πλήρη διάλυση και απαξίωση η δημόσια εκπαίδευση”

“Σε πλήρη διάλυση και απαξίωση η δημόσια εκπαίδευση”

“Σε πλήρη διάλυση και απαξίωση η δημόσια εκπαίδευση”

Σημαντικές ελλείψεις εκπαιδευτικών στα 13ο και 21ο Δημ. Σχολεία Κερατσινίου

Με σημαντικές ελλείψεις εκπαιδευτικών λειτουργούν εδώ και δύο μήνες το 13ο και το 21ο Δημοτικά Σχολεία Κερατσινίου. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν στην κοινή επιστολή τους προς τους βουλευτές οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, δεν υπάρχει εκπαιδευτικός αγγλικής γλώσσας, εκπαιδευτικός δεύτερης ξένης γλώσσας, μουσικός, γυμναστής, όλες οι ειδικότητες του ολοήμερου προγράμματος, καθώς και παράλληλη στήριξη μαθητή που έχει ήδη εγκριθεί από το ΚΕΔΔΥ.

“Έπειτα από επανειλημμένες κρούσεις στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, το πρόβλημα παραμένει λόγω αδυναμίας του Υπουργείου Παιδείας να καλύψει τα κενά αυτά. Η απαράδεκτη αυτή κατάσταση έχει φέρει σε αδιέξοδο γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς και οδηγεί στην πλήρη διάλυση και απαξίωση της δημόσιας εκπαίδευσης. Για το λόγο αυτό πραγματοποιήσαμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συμβολικό αποκλεισμό του σχολείου μας την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012 για μία ώρα.

Το Κερατσίνι και ειδικά η περιοχή της Χαραυγής αντιμετωπίζεται ως μια υποβαθμισμένη περιοχή, καθώς διαρκώς επιλέγεται ως «σκουπιδοτενεκές» του λεκανοπεδίου (Δ.Ε.Η , Ψυττάλεια, Ιχθυόσκαλα, απόβλητα, κ.ά.) και τώρα στερείται των αυτονόητων εκπαιδευτικών υπηρεσιών» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı